Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már nem értek semmit. Ti igen?
Adott egy férfi és egy nő (+30). Rendszeresen szemeznek, állandóan egymáson van a szemük egy közös társaságban. Szinte hihetetlen, hogy mások nem veszik észre. Függetlenek. A nő barátnője bizalmasa a férfinak. A barátnő nem tudja (hacsak nem vette észre), hogy tetszik a nőnek a férfi. A férfi már ajándékot is adott a nőnek.
Egy idő után megunja a nő, hogy nem történik semmi. Bedob egy közös dolgot. Minek a pasi nagyon örül, de hetek telnek el és nem beszélnek találkát. Újra szól a nő. Mire a pasi azt mondjaa "megbeszéljük". Utána még több idő telik el.
Ezekután a pasi egyszer csak megkérdezi, hogy el van-e jegyezve a nő (mert van egy gyűrűje). A következő alkalommal nincs alkalmuk beszélgetni. Azóta nem találkoztak.
Viszont a barátnő azt mondja, hogy a pasit nem hívja meg egy társaságba a nővel, mert megvan az oka. Egyébként tök jól eldumálnak a barátnővel - szóval érthetetlen. Mintha kerülné a nőt, amikor a barátnő jelen van. Vagy egyébként is?
A furcsaság az benne, hogy a barátnő is egyre többször hozza fel a beszélgetésbe a férfit és dícséri a nő előtt - mintha fel akarná keltené a figyelmét iránta.
Most akkor miért ilyen az egész? Lehet azt hiszik, hogy a nőnek nem tetszik a pasi? Vagy lehet tudják,hogy a nőnek tetszik a pasi és a pasi menekül? Vagy most mi a jó fene van már? A nő zárkózott és sokszor eltereli a szót, úgyhogy lehet nem tudják. De akkor miért nem élt a pasi a találkozás lehetőségével? (nem randi, munka)
Zavaros!
Nagyon durva amit csináltok! Ilyen "játszmákat" utoljára általános iskolában láttam...
KOMMUNIKÁCIÓ!!! Felnőtt emberek vagytok az Isten szerelmére, nem óvodások akik kerülgetik egymást! Miért nem álltok oda egymás elé konkrétan? Ha tetszik mondd meg neki, hívd el randizni ne kerülgessétek egymást mint valami idióták..
Mondd meg a barátnőnek, hogy tetszik Neked az a nő legalább vele beszélj ha már a nőnek nem mersz színt vallani. Amit leirtál az alapján szerintem kezd elegük lenni belőled valószínü egy pipogya mulya embernek gondolnak...
30 évesen tényleg nem normális viselkedés ez. Szerinted tőled várnák, hogy kezdeményezz. Mitől félsz ennyire? Ha nem mondod ki mit akarsz, ne várd hogy a másik kitalálja..
"ha már a nőnek nem mersz színt vallani"
Már ebből a mondatodból gondolom, hogy azt hiszed a férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!