Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kellene, már semmit sem értek. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Amióta egyszer az egyik emo haveromnál voltam Pécsen azóta tök furcsán érzek, mert utáltam az emokat, és ugye éjjel szeretkeztünk (nincs barátom, neki se barátnője) és nagyon jó volt... azóta úgy érzem hogy nekem csak emo srácc kell :S mert leírhatatlan érzés ahogy azt ők csinálják (nem érvagdosós köcsög) miért történik ez velem? És nem tudom hol keressek emo sráccot :S suliba nincsen... Kérek segítséget, hogy mi tudok tenni ebben az esetben?2010. szept. 3. 01:10
1/12 anonim válasza:
Attól,hogy valaki homárnak öltözik,még lehet férfi.
Ebben az esetben is ez lehet.
Az meg,hogy általánosítasz, "jól csinálják" az meg mi?
A haverjai is beszálltak?Miből gondolod,hogy mind olyan?
A többségük nem csak homárnak öltözik,hanem tényleg az is.
2/12 anonim válasza:
nem attól jó az ágyban, hogy emo. ne eszerint keress, mert csalódni fogsz. ez csak egy véletlen volt.
3/12 A kérdező kommentje:
Hogy értem?
Hát volt ilyen rapper meg rocker tipusú csávóm.. és mindegyik ilyen nem is tudom.. elég durva volt.. és az ilyen emok meg nagyon lazák és (nem nyálasak) így adják a lelket a szeretkezéshez stb..
2010. szept. 3. 01:18
4/12 anonim válasza:
feküdj össze egy raperrel rockerrel poperrel jazzerrel punkkal technóssal scoterrel durcással stb..és gyere rá hogy milyen hülye vagy hogy stílushoz kötöd az alkalmi kapcsolataid.
jó kuki vadászatot, szia.
5/12 A kérdező kommentje:
És akkor most hogy ábránduljak ki az emokból? :S
2010. szept. 3. 01:19
6/12 anonim válasza:
Te már megszállott vagy:D:D nincs visszaút!! Menj feleségül egyhez mielőbb én azt tanácsolom neked. Csak amikor kopaszodni kezd a srác, ne írj újra légyszi.
7/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok ő meg fiu.. :) nem vagyok megszállott.. OSGn is összehaverkodtam 1 emoval.. és a haverjaim meg rossz néven veszik hogy rapper létemre emot szeretnék :S
2010. szept. 3. 01:22
9/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretek embereket szivatni ez a hiba bennem :( sose tudnék senkit se átvágni
2010. szept. 3. 01:58
10/12 nielindi válasza:
az, h jol kefél nem azért van, mert emo. eddig gyökerekkel jöttél össze. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!