Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ srácok, mitől jó nő egy jó nő?
leginkább attól, hogy jó nőnek érzi magát, sugárzik belülről, és van humora. persze az se baj, ha legalább hetente fogas és lábat most, meg van haja is.
hosszú kapcsolatban inkább a belső dolgok számitanak, ha csak 1 éjszakáról van szó, akkor elég, ha jó nagy mellei vannak.
29F
2009. szept. 10. 00:07
Attól, hogy az adott fiú jó nőnek találja. Ez a fogalom pedig mindenkinél mást jelent, mert ugye: kinek a pap, kinek a papné. (Volt már olyan, hogy én egy hölgyre rácsodálkoztam: azta, de jó nő!, mire a társaságomban lévő férfiak valamelyike letorkolt: magadnál vagy? EZ neked jó nő?!, meg ugyanígy volt már fordítva is.) És még csak szemszínt, hajhosszt vagy frizurát sem tudok neked mondani, mert ezek bármilyen kombinációja is kiválthatja a jónő-reakciót. :) Mindazonáltal a formás (és ízlésesen csomagolt) popsi, a jó vonalú lábak és a hangsúlyos, de nem túldimenzionált (lógó tejcsárdák vagy túl mély dekoltázs) keblek fontos részei annak, hogy valakit jó nőnek tartsak. Üdv! Zsoel (26)
2009. szept. 10. 00:08
Lehet,most meglepődtök de nekem a jó nő,nem abból áll,hogy milyen formás a popsi vagy a cici!Az az alap,hogy igényes magára!Lehet szerény,vagány mindegy csak legyen személyisége jókat lehessen vele beszélgetni,nevetni jól érezze magát a bőrében,és meglegyen az a kisugárzása amit mások miniszoknyával,köldökig kivágott blúzzal pótolnak!És ami a legfontosabb legyen empatikus,kedves és mosolyogjon sokat!Szóval belülről jöjjön az egész!28\F
2009. szept. 10. 00:46
Attól hogy férfinak érzem magam mellette.
20f
2009. szept. 10. 01:12
Több dolog is.Csak egy pici rész a külső és a kor.Sokkal fontosabb,h megfog-e.
Aki legkomolyabban megfogott annak volt humora, esze, nagyon talpraesett is volt.Ellensúlyozva ezt a tökéletes hatást mindig a leglehetetlenebb módon sérült meg vagy nyakába zúdult egy halom szerencsétlenség,és emiatt érzékeny is volt.Eléggé ellentétes személyiség,de kiváltotta belőlem a védelmező szerelmes férfit.Nem is volt csúnyácska ez tény, magas, izmos, hajlékony, formás.Pont olyan,mint a népmesék eszes lányai.
31F
2009. szept. 10. 07:13
Egyszerű, ránézek és már áll is aki ezt elmondhatja magáról az már jó nő.
2009. szept. 10. 14:02
2009. szept. 10. 14:02
Na jó turbózzuk fel kicsit a választ mert elég rövidke lett. Mitől jó nő egy nő? Ez psija válogatja, mer ami nekem tetszik az másnak lehet fel se tűnik, pl ez épp fél órája volt megyünk buszon megkérdem haverom te az a lány velünk jár? (fősuli) ... haverom meg csak lesett ki a fejéből, meg is kérdeztem hogy biztos h nem a pasikat nézi:D Na szoval ez is mutatja, kinek mi tetszik:D Viszont általánosságban, ha karcsú vagy (nem csont sovány) az bejön a fiúknak, mellméret miatt, feneked miatt ne izgulj azt csak azok nézik akik csak a szexre hajtanak. Aztán a vízválasztó nálam az arc és a haj(ez másnál is így van egyébként) , ha ezek nem tetszenek, akkor nem is gondolkozok a dolgon.Szoval összefoglalva , ha jól nézel ki arc/haj rendben van mellé nem vagy se kövér se sovány, akkor szinte bárkinek bejöhetsz.:D
2009. szept. 10. 14:09
Néhány példa:
-jól érzi magát plasztikázás nélkül
-nem festi a haját és nincs rajta annyi smink, hogy Joker-nek néz ki tőle
-ne a vákumot lássam, mikor a szemébe nézek
-normális testarányok
-legyen valamennyire művelt (magyarul akinek a cukiságnál megáll a világ, arra nem pazarlok időt)
-némi visszafogottság
-talán a legfontosabb, hogy legyen nőies (meglepő, mi?)
És még sorolhatnám...azt hiszem a lényeg érthető.
20/F
2009. szept. 14. 11:01
Kapcsolódó kérdések: