Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek ki valakiből, akibe nem is vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Van egy bizonyos férfi, akit annyira közelről nem is ismerek. Párszor beszéltünk. És igazából lusta, látens alkoholista, szétszórt, stb. de mégis olyan vicces, meg jófej, hogy ááh. nem is tudom mit tartok benne szimpatikusnak. Még csak annyira nem is néz ki jól. van vagy 178 centi összesen. tök suttyó. nem is értem miért, de állandóan ő van a fejemben. Hogy birhatok egy olyan embert, akit nem is ismerek igazából? Hogy felejthetném el?2013. febr. 24. 17:45
11/12 A kérdező kommentje:
a szomszedneni: 19 vagyok és tudom, hogy ez a probléma, kb 14 éveseknél szokott jelentkezni épp ezért akarok véget vetni ennek az egésznek.
2013. febr. 24. 20:01
12/12 aszomszedneni válasza:
tanulj, dolgozz, sportolj, vagy bármi mást ami még eszedbe jut és leköt , hogy ne legyen időd ábrándozni . Ennyit tudok segíteni . Ha van valami , amiben segítség kellene, nyugodtan írj privátot. (Nem akarok ismerkedni , pusztán a problémáid érdekelnek !)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!