Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaki soha az életében ne legyen szerelmes, és soha ne szeressék?
Szívesen válaszolnék, ha tudnám a választ... de nem tudom. Rám is igaz minden, amit elmondtál, csak én már 25 vagyok. Ha épp optimista vagyok, akkor azt gondolom, hogy vár még rám valahol a szerelem... Remélem, tényleg így van. :)
Egyébként az eddigi kapcsolataidnak hogy lett vége? Te vetettél véget nekik, vagy fordítva? Te nem voltál szerelmes, vagy ők? Vagy egyik fél sem? Ha van kedved, írj egy kicsit részletesebben. 25/N
jájjj.. árad az emó belőled.
mond csak kedves.. mért tartottak pár hónapig a kapcsolataid?
tippelhetek?
unalmas vagy, nem bízol senkiben, szarul választasz? vagy mind3?
nem vagyok emo
hogy miert lett vege egyszeruen nem talaltunk, volt h en szerettem o nem, de volt h egyik fel sem igazan...enyi
Hasonló cipőben járok én is.
Csak 18L vagyok, és nekem is csak nagyon rövidke kapcsolataim voltak.
És NEM azért, mert én lennék az unalmas, vagy a kényes, vagy a nagyigényű, vagy bármi más...
Én egyszerűen úgy fogom fel, h nem találtam meg a megfelelő partnert...sajnos van ilyen...holott, már én is nagyon szeretném, de ez annál rosszabb csak.
Válasz: Lehetséges.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!