Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak egyáltalán nem jönnek be a szőke pasik?
Elég ritka, hogy egy pasinak "rendes" világos szőke haja, zöld szeme legyen, mint nekem, nem vagyok egy csúnya gyerek, mégse találok olyat, akinek bejönne a dolog. Mindenki csak a barnákra megy.
Csak az én ismeretségi köröm, vagy máshol is ez a helyzet?
nekem a szöke/ világosbarna hajúak jobban bejönnek, de én is szöke vagyok, zöldes szemmel
tényleg ritka a fiúk között, és ha mégis, ök a sötéthajú lányokra buknak :/
Dehogynem...:)
Nekem volt már dolgom sötétbarnával, sima világosabb barnával és szőkével is. :P
Nem hajszínfüggő, minden színvariációban létezik szép és csúnya ember is.
Utolsó, egyetértek veled!
Én meg attól vagyok ki, hogy tele van minden hely barna/fekete hajú pasikkal én meg kereshetem a szőkéket mert úgysem találok :P
hmmm, miért te mennyi vagy? :)
amúgy biztos találni fogsz valakit szerintem akinek tetszel majd, hiszen szerintem nagyon különleges ha valaki ilyen szőke és zöld szemű^^
Én meg reménykedek tovább hogy a közelembe téved egy hasonló egyede az emberi fajnak :$
Én 20 vagyok :)
Örülök neki, hogy van még aki így látja a dolgokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!