Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak egyáltalán nem jönnek be a szőke pasik?
Figyelt kérdés
Elég ritka, hogy egy pasinak "rendes" világos szőke haja, zöld szeme legyen, mint nekem, nem vagyok egy csúnya gyerek, mégse találok olyat, akinek bejönne a dolog. Mindenki csak a barnákra megy.
Csak az én ismeretségi köröm, vagy máshol is ez a helyzet?
2013. febr. 24. 12:01
2/19 anonim válasza:
A svéd csajokat próbáltad már? Náluk nagy sikered lenne.
4/19 anonim válasza:
Nem hátrány a szőke haj. Volt már szőkés hajú barátom, nem mondanám, hogy para lenne a dolog.
5/19 anonim válasza:
Nekem bejönnek a szőke pasik :)
6/19 anonim válasza:
Örülnék, ha ilyen pasim lenne.
7/19 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatból általánosítok. Akárkit kérdezek, mindenki azt mondja, hogy csak a barnák jönnek be. 3 éves kapcsolatomból a barátnőm többször hangoztatta, hogy amúgy neki is csak a barnák tetszenek, de valahogy mégis mellettem kötött ki.
2013. febr. 24. 12:16
8/19 anonim válasza:
Nálam nem a hajszín, hanem a fazon a mérvadó. Nyilván nem ez alapján választok párt, de ha már kérdezted: nagyon bejön a szőke haj, de csak ha hosszú.
9/19 anonim válasza:
Nagyon kevés lánynak jön be a szőke haj, majdnem mind a sötét hajú pasikra buknak.
10/19 anonim válasza:
Én jobban szeretem a sötét hajat, de ha megismernék valakit aki kedves, vicces, nosmális akkor nem igazán érdekelne, hogy milyen színű a haja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!