Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csepelen hol találok utca...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rudi88dfghfgh kérdése:

Csepelen hol találok utca széli prostikat?

Figyelt kérdés

2013. febr. 23. 15:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom lefeküdni egy ilyen retekkel. Csak a szakdogámhoz kell, hogy hol lehet őket megtalálni.
2013. febr. 23. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:
ja, akkor én értettem félre:DDD sorry, nos akkor sok sikert hozzá! :)
2013. febr. 23. 16:46
 13/19 ájszíjú ***** válasza:

Gubacsi a legnepszerubb ott mindig talalsz.

Ui: eperfoldet keruld messzirol

2013. febr. 23. 17:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Eperföld? Még sosem hallottam róla. Mi van ott? Miért kéne kerülni?

Nem akarom elhinni, hogy pont Csepelen nincs ilyen hely mint a Rákóczi, Nyugati vagy a Gubacsi.

2013. febr. 23. 17:56
 15/19 ájszíjú ***** válasza:
Ird be googleba h csepeli eperfold. Hosszu lenne elmagyarazni es lusta vagyok gepelni bocsi :D am itt biztos azer nincs mer felnek a cigoktol. Este nem annyira jo kornyek
2013. febr. 23. 18:05
 16/19 A kérdező kommentje:

Ez tényleg kemény :S

Eddig elég keveset láttam Csepelből, de nagyon VIII.kerület feelingje van. Az meg tele van kvákkal. Nem értem, hogy itt miért nincs ugyanúgy minden sarkon pár darab belőlük.

2013. febr. 23. 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért én nem adnék diplomát olyannak aki még rendes témát sem tud találni a szakdogájához. Sőt, tovább megyek! Még helyesen sem tud írni!

Ha csepeli lennél, tudnád hogy hol keresd őket, én csak átutazom ott és nem vagyok vak.

2013. febr. 23. 22:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Pszichológiából írom a diplomamunkámat, és nem vagyok idevalósi. Budapestre csak emiatt költöztem fel. Minden kerületet felkutattam, de Csepelről semmit nem tudok.
2013. febr. 24. 00:26
 19/19 anonim ***** válasza:
A Rákóczi téren vannak még qrvák?
2013. febr. 24. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!