Lányok, mennyire vagytok vevők az utcán történő ismerkedésre?
Nem értem miért vagytok ilyen felszínesek lányok. Ha egy csúnya fiú bepróbálkozik akkor ezek alapján ti élből elutasítanátok és esélyt sem adnátok neki, akkor ne ítélkezzetek azok felett, akik itt olyan kérdéseket tesznek fel, hogy miért nem kellenek egy lánynak sem, miért csak a jó pasiknaklehet nője stb.
Elég szomorú, hogy ide jutott ez a beteges társadalom.
Félreértés ne essék, nem vagyok bűnronda srác, nem egy lány kezdeménezett már maga nálam, én mégis adtam midnen lánynak esélyt az ismerkedésre, pedig nem is egy volt, aki nem tetszett külsőre, de aztán az egyik csúnyácska lánnyal jobban megismerkedve rájöttem, hogy ő vele eltudnék képzelni egy komolyabb kapcsolatot, így kéne a lányoknak is csinálni és nem egyből külső alapján ítélkezni mások felett. Több együttérzés, megértés, jóindulat kéne a mai lányokba és tisztelet, hiszen, ha egy csúnya fiúval úgy bántok, mint a kutyával, elkülditek a fenébe, akkor ne várjátok, hogy ők majd titeket tisztelni fognak és nemf ognak lehordani mindenféle r.bancnak.
Szerintem nem véletlen, hogy ennyi nőgyülölő kérdés van ezen az oldalon, erről a lányok is tehetnek, ők csinálják ezeket a nőgyülölő fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!