Lányok, mennyire vagytok vevők az utcán történő ismerkedésre?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 19:45
11/16 anonim válasza:
Utolsó, jófejségből/együttérzésből senkivel nem fogok járni. Mea culpa...
12/16 anonim válasza:
Akkor én átfogalmazom: ha SZÁMOMRA jóképű, akkor oké. Jártam én már olyan srácokkal akik egyáltalán nem voltak helyesek, de nekem mégis azok voltak. Most is egy olyan srác tetszik, aki barátnőm szerint ronda, szerintem meg tök helyes.
13/16 anonim válasza:
Utolsó, egyszer én is ugyanezt próbáltam megmagyarázni egy másik hasonló kérdésben. Jöttek az oltások, hogy a nők milyen felszínes k>rvák, hogy csak a külsőt nézik és ha nem jóképű egy pasi, mehet a levesbe és micsoda köcsögség a nőktől, hogy a ronda pasiknak nem adnak esélyt. Kifejtettem, hogy az a fontos, hogy számomra legyen valami az illető külsejében, ami megfog. Ez lehet egy nézés, egy arcforma, egy akármi... Nem az a fontos, hogy "szép" legyen, hanem hogy ragadjon meg benne valami. Ha semmi ILYEN nem fog meg a külsejében, akkor nem fog bennem beindulni a vonzalom. Mert igenis fontos, hogy az illetőt külsőre is vonzónak találjuk. Gondolod, hogy felfogták ezt? Jöttek az ócsároló kommentek, hogy én is milyen felszínes, beképzelt ribanc vagyok, akinek csak a külső számít....
14/16 anonim válasza:
Utolsó! Teljesen egyetértek veled! Nagyon fontos, hogy vonzónak találjuk a másikat, így fog kialakulni a kémia a két fél között..
15/16 A kérdező kommentje:
Én egyetértek veled utolsó előtti (nem vagyok olyan megkeseredett, önigazolást kereső mint akiket említettél), teljesen jogos az igény hogy külsőre is vonzónak találjuk a másikat. Mind a külső, mind a belső ugyanolyan fontos, egyikről se érdemes lemondani. A jó külsőért meg igenis lehet tenni, ahogy a jó belsőért is.
Meg aztán nem is olyan biztos hogy csak a külsőn múlik hogy lesz e vonzalom vagy se. Sokszor lehet hallani lányoktól hogy "Nem egy Brad Pitt de valami nagyon megfogott benne". Kisugárzás? Intelligencia? Belső összeszedettség? (Akár erre vonatkozóan is válaszolhat aki tud, hogy szerinte mi volt az ami ilyen esetekben megfogta őt a másikban)
2013. febr. 4. 15:27
16/16 anonim válasza:
Amúgy a Brad Pittes példát kiragadva támasztom alá mondanivalómat azzal az érvvel, hogy nekem pl. ő nem kéne. Objektíven nézve ugyanis jó pasi természetesen, de engem nem fog meg semmi a külsejében. Ha meglátom, megállapítom, hogy jó pasi, de ennyi. De ha a szemem elé kerül egy nála objektíven nézve kevésbé jó pasi, és valami megfog a külsejében, akkor ő fog kelleni és nem BP. Szóval még egyszer elmondom, hogy az számít, hogy VALAMI fogjon meg a külsejében. Bármi. De ha ez nincs meg, akkor bárhogy nézhet ki, lehet csúnya/jó pasi, nem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!