Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a karatés lányokról?
egyetlen egy karatés csajt ismertem még középiskolában, sajnos nem elég közelről! valami európa bajnokságon is volt a lány, szóval mondhatni komolyan űzte a sportot. róla nem a "jajj de kemény és nőietlen sport ez a karate" jutott eszembe hanem, hogy de szívesen belenyúlnék a bugyijába! szerintem szinte az összes sportág jót tesz férfiaknak, nőknek egyaránt ha ésszel csinálják. a férfi-női vonzalom pedig nem azon fog múlni, hogy ki mit sportol, ha egy csaj szép akkor akár boxolhat is.
hozzáteszem, hogy nekem azért most megmozgatta a fantáziámat, hogy vajon mennyire bírja a strapát egy karatés csaj, biztos lehetne vele birkózni :D
Összvissz nekem bejön a karate mert önbizalmat ad és meg tudom magam védeni (ne szoruljak mások védelmére...).
Egyébként semmi bajom vele :) 25 /N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!