Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha adnék a külsőségekre pl. iPhone 5, a legdivatosabb ruhák, menő óra, parfüm, stb, a csajok megváltoznának velem szemben?
Ha önmagad miatt adnál ezekre a külsőségekre akkor hamarabb észrevennének, mert azért valljuk be, hogy a külső igen is számít, viszont, ha veszel egy iphonet és a kezedben lobogtatod, akkor inkább szánalmasnak gondolnak majd.
A lényeg, hogy összhangban légy önmagaddal.
Én is leszóltam régebben mindent ami divatos, eszembe nem jutott, hogy valaha converse cipőm lesz, rózsaszín pólóm vagy olyan nadrágom ami szűkebb szabású.
Most mégis ott tartok, hogy ezek a hétköznapi cuccaim, jól érzem magam, hogy megnéznek, flörtölnek Velem, ezáltal jobb a kedvem, sokat nevetek és szeretik a Nők a társaságom, de ennek ellenére Én most is csak egy Nőt szeretek.
Ha van jó telefonod (nekem sgs3) akkor azt a csajok nagy részt elkérik vagy úúú had csináljak képet stb...már ez is növeli az egód
legdivatosabb ruhák: szerintem ez is lényeges de nem muszáj mindig H&M meg ilyesmi :) menő óra: nekem nincs szerintem nem is kell parfüm: tegnap buliban pár csaj megjegyezte milyen jó illatom van szval kell :)
egy szóval legyen klassz séród jó cuccod legyél aranyos és ennyi :D ha még picit ducibb is vagy nem para :D
Utolsó!
A H&M pont hogy egy olcsó tömegmárka. 10.000-ből bevásárolsz, míg mondjuk woodooban, retroban, gasban 10.000-ért tudsz venni egy pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!