Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valóban vonzóbbnak találtok egy férfit ha számotokra kellemes parfümöt visel?
Figyelt kérdés
Milyen hatást vált ki? Mivel jobb?2013. jan. 20. 17:11
2/19 anonim válasza:
Ez még a régi idökböl megmaradt ösztönök.
Ha egy bizonoys illatü parfüm van a férfin még ha nem is érezhetö, lehet, hogy olyan szaga van amit a nö ugy észlel, hogy job férfi, nagyobb esélye van az utod nemzére.
EZ nem tudatos viselkedés, sztem a sima jo illatu a pasi mert X parfümje van, az nem segit olyanban amire te gondolsz.
3/19 A kérdező kommentje:
De ha ösztönös a dolog akkor honnan tudod hogy nincs-e rád hatással?
2013. jan. 20. 17:22
4/19 anonim válasza:
Nálam nincs különbség, a mostani párom nem használ parfümöt és ez nem befolyásolt
5/19 anonim válasza:
én nem. viszont ha olyat visel, ami már kötődik valamelyik rokonomhoz, vagy esetleg exemhez, akkor kifejezetten taszít.
6/19 anonim válasza:
Nekem kifejezetten befolyásoló, egyszerűen olyan vonzó tud lenni ha megy és érezni azt a jó illatot.:D
Nem szeretem ha túl erős, csak az a gyengéd, de még is érezhető.:))
7/19 anonim válasza:
Nekem az ízléses, diszkrét, finom parfüm nagyon tetszik. Igényességre utal, ami számomra fontos. Szóval igen, vonzóbb lehet. :)
8/19 anonim válasza:
Én az orrom után megyek..mindenképp előny ha jó illatod van. :)
10/19 foreverinlove válasza:
Mindenkepp felkelti jobban a figyelmem, ha egy pasi elhalad mellettem s tetszik a parfumje. Neha meg is dicserem s megkerdem milyen parfumot hasznal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!