Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valóban vonzóbbnak találtok egy férfit ha számotokra kellemes parfümöt visel?
Figyelt kérdés
Milyen hatást vált ki? Mivel jobb?2013. jan. 20. 17:11
11/19 anonim válasza:
Én egyértelműen vonzóbbnak tartom úgy a pasikat.:) De az nem jó,ha illatfelhőt húz maga után...az nagyon gáz. Viszont ha jó illata van,mikor közel hajol hozzám,rögtön megérint. Persze ez az érzelmeket nem indítja meg,de vonzóbb lesz számomra.:) Nincs szükség drága parfümre,csak valami finom illatra. A barátom régebben 1000ft-os parfümmel fújta magát,és imádtam. Jó is,hogy eszembe juttattad,megkérdezem,miért hagyta abba.:D
12/19 anonim válasza:
Az én orrom szörnyű, maximum akkor érzem meg a parfümillatot, ha mások már fuldokolnak tőle. Szóval nekem aztán teljesen mindegy. A mostani barátomon akkor se érzem meg soha, ha belebújok a nyakába.
13/19 David82 válasza:
És itt jön a költői kérdés, hogy számotokra melyik parfüm kellemes? A kérdezőnek: Nekem jelenleg "Puma I'm going" kék dobozos parfümöm van, de tervezem egy másfajta beszerzését. Ami azt illeti, a mintákat végigpróbálgattam, és nekem ez tetszett a legjobban. Természetesen mindenkinek más az ízlése.
14/19 A kérdező kommentje:
Nekem is Puma volt de most váltottam Skyfall-ra.
2013. jan. 22. 19:45
15/19 foreverinlove válasza:
En imadom a Chanel Blue-t!! Vagy a Dolce&Gabbana The one
17/19 anonim válasza:
Cuba nevű parfümöt mikor használtam sok csaj megkérdezte, hogy mi ez, meg ölelgettek, stb... ;)
18/19 anonim válasza:
Antonio Banderas és Bruno Banani. Ha ezek valamelyike van rajtam, a hatás eddig nem maradt el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!