Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek? Nők véleményére lennék kíváncsi elsősorban, de férfiak is válaszolhatnak.
Figyelt kérdés
Kezdem megérteni, hogy a nők azért vonzódnak a művészekhez, írókhoz, ragyogó elmékhez, amiért a férfiak egy vonzó fiatal nőhöz. A férfi elsőrangú génállománnyal rendelkező anyától szeretne gyermeket, ezért képtelen ellenállni a gyönyörű nőknek. A nők életrevaló, talpraesett, okos, sikeres gyereket akar nemzeni, ezért vonzódik a sikeres férfiakhoz, és ezért találják vonzónak a sikeres, de csúnya írót, üzletembert,stb... Már értem miért mondják egy férfira, hogy az ördögnél csak egy fokkal legyen szebb.2013. febr. 22. 23:43
41/45 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem a kérdésemhez tartozik, de a magyar nép összes rosszul rögzült gondolkodásmódaj előjött itt: személyeskedik, ha nem ért egyet, fikáz is. És csodálkozii, ha visszafikázzák. űNem érti miről van szó, de a szája az jár. Mindig akkor jár a szája, amikor nem kellene. Nem értek egyet, hogy a magyar ember mennyire okos. Pontosan olyan a magyar ember, mint akári más. A kultúrán, és a mentalitáson kellen fejleszteni de nagyon sokat. 40 hozzászólóból egy értette, mire akarok kilyukadni.
2013. febr. 23. 17:50
42/45 anonim válasza:
Ertjuk mi,hogy mi a problema veled,ne aggodj.
43/45 anonim válasza:
16:51
ne magad nyomorék elméletéből indulj ki. Én is pasi vagyok de nem fogok futni egy olyan csajért aki lesz@r magasról, lehet bármilyen palymate teste. több egy éjszakás kapcsolatot elutasítottam, azért mert csak egy éjszakás lett volna belőle és nekem ez nem kell, a csak testiség számomra kevés!
44/45 anonim válasza:
fáj neked a világ, ez itt a baj, de nem baj bubu, majd lenyugszol
45/45 anonim válasza:
Én azért szeretnék művész pasit, mert én is az vagyok.
Egyébként nem értek egyet. Mindenki az érdeklődési köre, s szimpátia alapján választ maga köré embereket, jobb esetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!