Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek? Nők véleményére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek? Nők véleményére lennék kíváncsi elsősorban, de férfiak is válaszolhatnak.

Figyelt kérdés
Kezdem megérteni, hogy a nők azért vonzódnak a művészekhez, írókhoz, ragyogó elmékhez, amiért a férfiak egy vonzó fiatal nőhöz. A férfi elsőrangú génállománnyal rendelkező anyától szeretne gyermeket, ezért képtelen ellenállni a gyönyörű nőknek. A nők életrevaló, talpraesett, okos, sikeres gyereket akar nemzeni, ezért vonzódik a sikeres férfiakhoz, és ezért találják vonzónak a sikeres, de csúnya írót, üzletembert,stb... Már értem miért mondják egy férfira, hogy az ördögnél csak egy fokkal legyen szebb.

2013. febr. 22. 23:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Te ne privátban üzengess nekem hanem ide írkálj ha akarsz valamit

Nem az igazság,hanem a hülyeség fájt egyébként

"A férfi elsőrangú génállománnyal rendelkező anyától szeretne gyermeket, ezért képtelen ellenállni a gyönyörű nőknek"

Nem.Azért képtelenek ellenálni a gyönyörű nőknek mert k*rvára áll a farkuk

"A nők életrevaló, talpraesett, okos, sikeres gyereket akar nemzeni, ezért vonzódik a sikeres férfiakhoz, és ezért találják vonzónak a sikeres, de csúnya írót, üzletembert,stb"

Honnan veszed hogy a gyerek is okos lesz?Pont fordítva szokott lenni.Ez hülyeség,nem ezért vonzódnak az ilyen férfiakhoz...

Túlkomplikálod az egészet feleslegesen

2013. febr. 23. 01:16
 22/45 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező...Te teljesen hülye vagy sajnos.

Mégis miért tetted fel a kérdést? Mi válaszoltunk:Nem, nem értünk egyet.Erre te elkezdesz pocskondiázni, hogy "látszik, hogy nő vagyok mert nem erősségem a logika" ?! ráadásul amit írtam, az nem is az én véleményem, hanem Szendi Gáboré, aki szerintem egy picikét okosabb, műveltebb és tapasztaltabb nálad.

És nem, nem ugyanazt mondja a másik válaszoló mint te, csak más szavakkal, ha viszont így érzed annak egy oka lehet, mégpedig az, hogy te nem fejezted ki jól magad a kérdésedben...(ami nem is kérdés volt, mert a válaszokat nem fogadod el. Miért nem úgy írtad ki a kérdést, hogy "Értsetek egyet!(...) )

21L

2013. febr. 23. 01:18
 23/45 A kérdező kommentje:

tipikus női viselkedés: megmagyarázza, hogy a másik válaszoló mit miért tesz, és mit is gondol pontosan.

Isten miért hagyat Évát a teremtés végére?

Mert csak így lehetett elkerülni, hogy beleszóljon az egészbe...

2013. febr. 23. 01:24
 24/45 anonim ***** válasza:
Nekem se írjál privátot. Köszi. Nem írtam a másik válaszoló nevében, a saját nevemben írtam fogalmam sincs miről beszélsz.
2013. febr. 23. 01:24
 25/45 anonim válasza:

Szerintem ez butaság. Én nem értek vele egyet.

Minden ember más és más. Mindenkinek mások az elképzelései, elvárásai, mások a céljai az életben.

Biztosan vannak olyan emberek is, akik ilyen beállítottságúak, mint amit te is leírtál. De vannak olyanok is, akik nem erre "hajtanak". Magamból kiindulva, vannak olyan emberek is, akik a szeretetet keresik a másikban, a tiszteletet, az állandóságot, és nem azt, hogy melyik ember a legszebb, vagy a leggazdagabb, stb. Vannak olyan emberek is, akik csak élvezni akarják az életet, nem akarnak gyereket, nem akarnak állandóságot, legfeljebb csak a változás, változatosság állandóságát.

Annyi ember van, nem lehet mindenkit besorolni egy nézet, beállítottság alá.

2013. febr. 23. 01:28
 26/45 A kérdező kommentje:
Az itt válaszoló nők reprezentálják, ha egy férfi ráérez az igazságra, hatalmas felháborodás kerekedik, és próbálják bevinni a férfinépet a sötétségbe. Látszik, hogy nagyon nehéz őszinte, szerető társat találni. sajnos a nők mesterei az érzelmi zsarolásnak és a manipulálásnak. És annak írok privit, akinek akarok. Nem írtam benne sértőt vagy bántót, meg trágár dolgokat se. Szerintem nincs azzal baj, ha kész vagyok vitatkozni.
2013. febr. 23. 01:29
 27/45 anonim ***** válasza:
Najo te nagyon ostoba vagy. Én itt be is fejeztem, jóéjt.
2013. febr. 23. 01:39
 28/45 anonim ***** válasza:
Én még csak gyereket sem akarok igazán, mégis mindig is vonzóbbnak találtam egy talpraesett, életrevaló férfit, mint egy gyámoltalan, tutyimutyi matyit. :)
2013. febr. 23. 03:50
 29/45 anonim ***** válasza:

Kérdező: hogy te mekkora lúzer vagy.

Elős körben oltod a férfiakat hogy mennyire hülyék, szemben a nőkkel.

A kommentjeid 2. felében meg oltod a nőket, hogy mennyire hülyék, logikátlanok, szemben a férfiakkal.

:D

Mellesleg ha érdekel, pont a barátnőmtől jöttem tegnap, szóval ezt is benyaltad.

Inkább te vagy sikertelen, ahelyett h változtatnál itt agyalsz péntek este könnyek között, h miért nem megy neked a csajozás...próbálsz vmi bűnbakot keresni....lzúer vagy :D

Arról meg nem is beszélve, h olyanokat írsz h "légyszike".....ha ilyen szavakat használsz "férfi" létedre akkor ne is csodálkozz ha messzire kerülnek a nők....így a b.zik beszélnek, nem a normális férfiak :D

2013. febr. 23. 10:30
 30/45 A kérdező kommentje:
hiszi a piszi, cseréld ki a liberót öcsikém
2013. febr. 23. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!