Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek? Nők véleményére lennék kíváncsi
elsősorban, de férfiak is válaszolhatnak.
Figyelt kérdés
Kezdem megérteni, hogy a nők azért vonzódnak a művészekhez, írókhoz, ragyogó elmékhez, amiért a férfiak egy vonzó fiatal nőhöz. A férfi elsőrangú génállománnyal rendelkező anyától szeretne gyermeket, ezért képtelen ellenállni a gyönyörű nőknek. A nők életrevaló, talpraesett, okos, sikeres gyereket akar nemzeni, ezért vonzódik a sikeres férfiakhoz, és ezért találják vonzónak a sikeres, de csúnya írót, üzletembert,stb... Már értem miért mondják egy férfira, hogy az ördögnél csak egy fokkal legyen szebb.
En nem arra utaltam,hogy kit valaszt majd tarsnak egy no puszta szamitasbol,hanem leirtam,hogy milyen pasiktol vagja magat hanyatt egy no,es milyenre vagyik.
L
2013. febr. 23. 00:16
12/45 A kérdező kommentje:
újabb kikötés: 75 alatti IQ-val rendelkezők se válaszoljanak légyszike
2013. febr. 23. 00:20
13/45 A kérdező kommentje:
Ja, pasasok ne írják, hogy logikátlan az okfejtés, mert a nők nem férfi logika szerint működnek. A péntek este ide írogató pasasok meg nem lehetnek valami sikeresek a nőknél. A barinőjükkel lennének péntek este, és nem velem. Tudom, hogy ez kemény srácok, de fogjátok be.
2013. febr. 23. 00:24
14/45 anonim válasza:
Nő vagyok. Én írtam, hogy logikátlan az okfejtés és utána (pár kommenttel lejjebb) meg is magyaráztam, hogy miért.
2013. febr. 23. 00:30
15/45 A kérdező kommentje:
hm, neked nem erősséged a logika ezekszerint, ez is azt bizonyítja, hogy nő vagy
2013. febr. 23. 00:33
16/45 A kérdező kommentje:
nem értitek, hogy ez nem logika, hanem egy felismerés. Az is igaz, hogy egy intelligens nő sem terem minden bokorban. Itt mindenki csak kötözködik, de saját véleményt nem ír, csak ítélkezik. Ez a baj a magyar néppel is.
2013. febr. 23. 00:37
17/45 anonim válasza:
Az megallapitasod tobb helyutt is hibas.
Eloszor is:attol,hogy valaki muvesz vagy iro,nem kell,hogy az altalad emlitett tulajdonsagokkal rendelkezzen.
Masodszor:a nok hosszutavra altalaban egy biztos,megbizhato tarsat keresnek,aki megbecsuli oket,es szamithatnak ra,es reszt vesz a gyerekek felneveleseben.Szoval erre a celra inkabb egy papucsabb,atlagosabb pasit keresnek.Ez nem mas mint szamitas.
Szexualisan es alapbol egy Casanova,csajmagneshez vonzodnak.
De felreteszik ezeket a vagyakat a biztonsagert.
Abban az egyben igazad van,hogy a vonzo,ferfias tulajdonsagok mellett a kulso nem lesz olyan fontos egy nonek.
L
2013. febr. 23. 00:39
18/45 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy üzletember, sikeres,stb. Vagyis, hogy jó valamiben. Ez esetben mivel magyarázod, hogy Charles Bukowski-hoz önként zarándokoltak a nők. Te beszélsz mellettem, lényegében ugyanazt állítva, mint én. Azért ahhoz, hogy eltarts egy családot, nem biztos, hogy a papucs jellemzők passzolnak, a nagybetűsben igenis tökösnek kell lenni. Úgy érzem ugyanazt mondod, mint az én megállapításom, csak az a baj, hogy nem érted az egészet egtyben. Mintha csak sorokat, szavakat jegyeztél volna meg belőle.
2013. febr. 23. 00:43
19/45 A kérdező kommentje:
Egyébként én annyi elvált negyvenes nőt ismerek. És tudjátok miért? Mert nem a paucst választották, hanem a veszélyes, tökös, macsó fickót. Aki aztán nem vált be hosszú távon. De 40 felett, 2 gyerekkel meg egyik pasasnak se kellenek. Itt egyedül én élek a valóságban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!