Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan vannak még ilyen emberek? Mitől ilyenek?
Abból a szempontból igaza van, hogy egyszerűbb úgy az élet. Az hogy érzelmileg is jó-e, szerintem nem, illetve maximum biztonságosabb, mivel senki nem csal meg, hagy cserben stb. De ha gyyőzöl, sikered van, akkor sem tudod nagyon megosztani senkivel, hacsak nem elég neki ahaverok vagy mittudomén. Most nekem is kényelmesebb így, de nem akarok életem végéig egyedül maradni.
Szerintem dacból mondta. Igaza kell, hogy legyen...
Igaza van! Idősebb korára biztos nem lesz olyan jó egyedül, meg ha nem lesz kölyke akié legyen utána.
De akkor is egyetértek vele, több szól ellene mint mellette. Azt viszont nem értem miért "kötelező" a feleség?
Abból a szempontból igaza van, hogy egy rossz kapcsolatban tényleg esélytelen lenne az, hogy fejlődjön, vagy bármit elérjen és egyszerűbb, ha magának megszerez mindent.
Minden házasság szinte válással végződik, mert a nők ösztönlények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!