Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan vannak még ilyen emberek? Mitől ilyenek?
Azt gondolják, hogy egy nagyobb céllal eltudják nyómni a Nők útáni vágyat, de hát ez lehetetlen.:)
Be FOG kattani.
Kedves barátodnak legalább van esze.Karriert akar,sikert és pénzt.Tanulni akar,dolgozni,célokat elérni.Nem akar egy haszonélvező libát maga mellé,aki alkalomadtán teherbe esik(tőle vagy sem),majd nevelteti a gyereket jómódban.Jó kötöttségek nélkül élni,bármit megtenni,ha már egyszer dolgoztál annyit hogy van pénzed,és megteheted.Te szerintem irigy vagy,mert neked ez nem jött össze.Azt gondolom,nőt bármikor bármilyen életkorban lehet szerezni egy pasinak,ha majd akar valamilyen kapcsolatfélét,és vannak olyan nők is,akinek hasonlóak a nézetei.
Szóval tanulni,dolgozni,pénzt keresni,élni,mindent megtenni lehetőségekhez mérten,jó helyen lakni,kocsival járni,nyaralni menni,sikeresnek lenni,ilyen-olyan partykba menni,feltornázni magát a csúcsra,ÖNERŐBŐL.Vannak nők(pl én is akár,példaként)aki nem akar férjhez menni,nem akar gyereket,de attól még nagyon jó, életem lesz,lehet,még jobb,mint aki gürcöl egy családért.
Szerintem ne ítélkezz.Mindenkinek más a jó,a kényelmes.Lehet hogy őt ez teszi boldoggá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!