Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi a véleménye erről a testről? (kép)
"ne mondjátok, ha a párotok nézni így ki nem kéne"
Ilyet nem mondott szerintem senki.
A barátomat nyilván úgy fogadom el, ahogy van. Nekem pl. sosem tetszettek a mackós pasik, mégis mackós barátom van.
De ha már feltesz egy képet magáról, és véleményt kér, akkor hagy alkossak már véleményt bakker!
Nekem pl. az ennyire izmos jön be leginkább:
[link] (2-es számmal jelölt)
Nekem a kérdező már egy kicsit túl sok. Bár azért szemből jobb lenne a kép, de mindegy.
Komplexusos lennék mellette :D
Egyébként már sok.
oké, hogy van akinek nem tetszik, de ne mondjátok már rá, hogy koxos, sok izom kevés ész, stb..áá..falra mászok ettől.
amúgy is 7 napból 3 napon 2-2 óra edzés bőven elég ezt elérni. egy nap 24 óra. na akkor mi is van ezzel a "többet van a teremben mint otthon" dologgal?
utolsó akkor sok sikert hozzá :) nekem azért tünne kokszosnak mert aránytalan a kockái nagyobbak mint a melle
de attol független nem biztos hogy az ellehet érni ezt jó kajával is sőt még többet is csak ezt tünt fel hogy kicsit aránytalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!