Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mi a véleménye erről a testről? (kép)

Figyelt kérdés

(Sok edzés+jó tálplálkozás)

[link]

2013. febr. 22. 17:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Határeset. Már kicsit sok. Jó az, ha van egy kis izom a pasin, de ez már sok.

Az meg baromira unszimpatikus, hogy így pózolsz. Nekem is az jut róla eszembe, hogy "sok izom, kevés ész".

Na meg szerintem ez már az a kategória, amikor az ember többet van edzőteremben, mint máshol. Kell a sport, jó az, ha vki ad magára meg az egészségére, de kicsit frusztrálna, ha a barátom egész nap csak edzene.

2013. febr. 22. 17:54
 22/36 anonim ***** válasza:

te most komolyan beszelsz v trollkodsz? ez mi ha nem szalkas?

fiu vagyok, sztem qrvajoo...en 181cm vagyok, 72-75 kg...ezt akarom maximalisan kigyurni, 80kg persze megjobb volna, de azt mar nem tudnam fenntartani-ahhoz eletmodot kellene valtanom

2013. febr. 22. 17:56
 23/36 A kérdező kommentje:
egész nap melózom és munka után megyek edzeni:) nem vagyok matematikus, de hülyének se tartom magam! Villamosmérnökként kezdtem melózni nemrég (nem menőzésből írtam, de látom hihetetlen az embereknek, hogy valaki képes edzeni járni munka mellett)...
2013. febr. 22. 17:58
 24/36 anonim ***** válasza:
nem tetszik.
2013. febr. 22. 18:00
 25/36 anonim ***** válasza:

Ez a poz.. Kicsit buuzas xdd

amugy kevesebb izommal jobb lenne.

2013. febr. 22. 18:03
 26/36 anonim ***** válasza:

Nem csalódtam magamban, mert nekem rögtön a szép kerek feneked tűnt fel a képen.

Imádom a férfiak fenekét!

Szerintem jó pasi vagy.

29/N

2013. febr. 22. 18:10
 27/36 anonim válasza:
.... :)
2013. febr. 22. 18:13
 28/36 anonim ***** válasza:
igazad van jó pasi az arcát nem is láttátok de jó pasi lehet hogy tiszta rühes a pofája de jó pasi női mentalitás ! tegyek fel a farkamról egy képet én is és jó pasi leszek ? xD
2013. febr. 22. 18:19
 29/36 anonim ***** válasza:
b*zi
2013. febr. 22. 18:28
 30/36 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik ;) én is kondizom munka után. Hihetetlen miket hordtok itt össze. :D El sem tudom képzelni, hogy van olyan nő, akinek ez nem tetszik, ne mondjátok, ha a párotok nézni így ki nem kéne. Ez a normális férfi testalkat. Régen is az erős férfias szőrös férfi volt az ideál úgy látom egy-két nőben kihalt az ösztön. Ne haragudjatok, de nekem az visszataszító, ha egy pasi pálcika vagy dagadt. Jól nézel ki így tovább :) én tudom mekkora munka van benne.
2013. febr. 22. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!