Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-24 éves srácok, ti hogy viszonyulnátok ehhez?
18 éves vagyok és sajnos már most lóg a cicim. Valami kötőszöveti problémám van, ezért lazák a kötőszöveti rostjaim és könnyen megnyúlnak. Ráadásul kicsit duci vagyok...szóval ilyen elcseszett :(
Emiatt eléggé visszahúzódó és csendes vagyok, félek, hogy kinevetnek, még soha nem volt barátom és még ha valakit érdekelnék is, emiatt nem merek közeledni senkihez.
Ti erről hogy vélekedtek? Kérlek legyetek őszinték
köszönöm szépen, hogy írtatok, mindenkinél a hasznosra kattintottam.
Képet nem raknék, de olyasmi lehet, mint egy háromgyermekes családanyának, mintha 50 éves lennék... csak én 18 vagyok...sajnos tényleg szörnyű
Nem az első olyan csaj vagy,aki kövérnek,csúnyának érzi magát,és nem gömbölyű típusu a melle.
De ennek ellenére,biztos vagyok benne,hogy szép,nem kövér,csak átlagos és normális mellű csaj vagy.(nem csak a gömb forma jó,egyik csajomnak volt csak olyan,amelyikkel évekig éltem,neki is lógósabb fajta volt)
Szóval nincs min izgulni,legalábbis ezen a téren.önbizalomra viszont gyúrhatnál,nem is keveset.Kedves,nem buta lánynak látszol,a nem szerelmi,szépségi témakörökben legalábbis.
Azon kell aggódnod csak,hogy a megfelelő pasikat válaszd ki.Úgyhogy fel a fejjel,és ha addig nem jön össze semmi,el jöhetnél velem az Acélember vetítésére nyáron.Vagy valami.
Nézd, ha megnézem azokat a lányokat, akik valaha tetszettek nekem igazán, jó részüknek (sőt) egyáltalán nem volt tökéletes alakja vagy melles (sőt). A legtöbben a szép arca és a személyisége fogott meg.
Úgyhogy egyáltalán ne aggódj, öltözz csinosan, menj emberek közé, légy határozott és szerezd meg, amire vágysz :-) 18 vagy, igen jó esélyekkel indulsz ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!