Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 14 vagyok, a pasi 20. A hat év túl sok? Bővebben lennt.
Lol, hogy minden tini érettebbnek hiszi magát a koránál... a frászt vagy az, ne vedd sértésnek. :D
A 6 év meg relatív. 30-36 éves simán jó. De azért érted, de 14 vagy, ő 20. Hidd el, nem nagyon érdeklik a menő sulis pletykáid, te meg nem érted az egyetemi/munkahelyi/felnőtt problémákat, dolgokat úgy. Nem működik egy ilyen kapcsolat sose. Max a szex miatt, ahhoz viszont fiatal vagy még, törvényileg hiába vagy már elég idős.
Jobb nem erőltetni az ilyesmit, bár tini vagy, mondhatunk neked akármit, a saját fejed után mész. De ha rám hallgatsz, várj még 2-3 évet a felnőtt dolgokkal, inkább keress egy nem túl nyomulós srácot, élvezd ki milyen kézenfogva sétálni, beülni egy forrócsokira, csókolózni... nem azon parázni, hogy megjön-e, anyádéknak mit mondasz, hol alszol, a hátad mögötti jelzők, a pasid már össze szeretne költözni, stb. Ehhez még fiatal vagy, a barátod meg annyira már nem áll messze. Ha meg örökre ilyen marad, pár év múlva te akarnál mást. :D
Lehet, hogy igazatok van abban, hogy nem vagyok érett. De az átlaghoz semmiképpen sem hasonlítok.
Rengeteg közös témánk van, és nagyon jól megvagyunk, de az utolsó válaszolónak valószínűleg igaza van. Várok még pár évet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!