Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én 14 vagyok, a pasi 20. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 14 vagyok, a pasi 20. A hat év túl sok? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
A korához képest elég gyerekes, én pedig véleményem szerint érettebb vagyok az átlagnál. A legjobb barátnőm testvére. Ez baj lehet? Felejtsem el őt? Értelmes válaszokat, ha kérhetem.

2013. febr. 21. 21:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Meg a vasvillájától? :DD
2013. febr. 21. 22:15
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
Na figyu, először is igen túl sok a hat év. Sajnos nekem is van egy osztálytársam 14l akinek 20éves barátja van. Az a srác k*rvává változtatta a csajt: rászoktatta a piára a dohányzásra és a xopásra. Szerintem sok de ha a srác normális és nem csak egy éjszakás lesz a dologból akkor rendben van.
2013. febr. 21. 22:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben normális. :) Nem cigizik, drogozik, iszik.. Manapság ritkák az ilyen emberek. :/
2013. febr. 21. 22:21
 14/23 Solarian ***** válasza:
SOK.
2013. febr. 21. 22:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha szellemileg mindketten megüttök bizonyos szintet, akkor jól is elsülhet a dolog, de azért légy óvatos!
2013. febr. 21. 23:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Ebben a korban még sok. Viszont ne hidd, hogy érettebb vagy a korodnál. Minden tini lány ezt mondja.
2013. febr. 22. 11:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Lol, hogy minden tini érettebbnek hiszi magát a koránál... a frászt vagy az, ne vedd sértésnek. :D

A 6 év meg relatív. 30-36 éves simán jó. De azért érted, de 14 vagy, ő 20. Hidd el, nem nagyon érdeklik a menő sulis pletykáid, te meg nem érted az egyetemi/munkahelyi/felnőtt problémákat, dolgokat úgy. Nem működik egy ilyen kapcsolat sose. Max a szex miatt, ahhoz viszont fiatal vagy még, törvényileg hiába vagy már elég idős.

Jobb nem erőltetni az ilyesmit, bár tini vagy, mondhatunk neked akármit, a saját fejed után mész. De ha rám hallgatsz, várj még 2-3 évet a felnőtt dolgokkal, inkább keress egy nem túl nyomulós srácot, élvezd ki milyen kézenfogva sétálni, beülni egy forrócsokira, csókolózni... nem azon parázni, hogy megjön-e, anyádéknak mit mondasz, hol alszol, a hátad mögötti jelzők, a pasid már össze szeretne költözni, stb. Ehhez még fiatal vagy, a barátod meg annyira már nem áll messze. Ha meg örökre ilyen marad, pár év múlva te akarnál mást. :D

2013. febr. 22. 13:48
 18/23 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazatok van abban, hogy nem vagyok érett. De az átlaghoz semmiképpen sem hasonlítok.

Rengeteg közös témánk van, és nagyon jól megvagyunk, de az utolsó válaszolónak valószínűleg igaza van. Várok még pár évet. :)

2013. febr. 22. 16:04
 19/23 anonim ***** válasza:
te vagy az Timi??
2013. febr. 22. 19:49
 20/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem azért zúgtam bele, mert kedves velem, hanem mert rengeteg közös dolog van bennük, nagyon jól érzem magam vele, satöbbi.
2013. febr. 22. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!