Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 pasi a láthatáron. Mit tegyek? (olvasd el lennt a szitut)
Figyelt kérdés
Nah az van,hogy van egy félénk srác aki járna velem,de vele nem sokra megyek,van egy másik akivel napi szinten tali,és már nagyon nagyon bírom..és ez annyira fura..:) egyszerűen nem akarom elengedni ha menni kell. de az a másik...a félénkebb... őt is nagyon bírom..de az a gond,hogy egy puszit is úgy kell kikönyörögni,de nem akarom ,hogy pl x nek mondom h y kell nekem...de lehet y-nak nem kellek..és ha y -nak mondom nem kellessz mert nekem x kell akkor meg ha neki nem érek semmit...........??!!.. :S mit csináljak?2012. febr. 26. 09:52
1/10 anonim válasza:
Válaszd a félénkebbet mert az sokkal jobban tud szeretni.
2/10 A kérdező kommentje:
az okés..:) de ha meg még "smárolni"se fog velem..akkor..nem jutok vele sokra.:( a másik meg na..:D őőő aztán wá:$ csak tényleg.. mindkettő ugyanolyanjó,ezért szar
2012. febr. 26. 09:55
3/10 anonim válasza:
velem ugyanez...csak én fiú vagyok...és nálam is volt 1 félénkebb lány,akiből egy puszit is úgy kellett kikönyörögnöm,na én őt raktam sztenderre,mer rájöttem,h nem szeret,vagy legalábbis elegem lett belőle h sose értek vele kapcsolatban semmit.
én a könnyedebb lazább lányt választottam
de persze mivel a te esetedben te vagy a lány,így lehet h nálad másképp lesz
4/10 anonim válasza:
szerintem a félénkebb,egy az jobban fog szereti és tisztelni,másrészről pedig majd szép lassan meg nyílik előtted és szerintem jobban fog becsülni téged.a másik lehet hogy hamar elfog szállni magától
5/10 A kérdező kommentje:
én tényleg nem tudom mit csináljak.... akkor taláán 2 vel egyszerre tali stb.:( de más nem. :D a félénkebb srác is tényleg rendes..de csak face-n nagy a szája:P xD élőben meg se mer szólítani..én megyek oda hozzá.pl múltkoris kapott egy puszit és elkezdett ugrálni. xd elég gáz szitu volt:D
2012. febr. 26. 10:09
6/10 anonim válasza:
Szerintem te sem látod őket egyforma jónak :) Az írásodból eléggé azt látom, hogy neked a vagányabb srác kell! Csak megerősítést vársz tőlünk. Akkor válaszd a vagányabbat! :)
7/10 A kérdező kommentje:
a másikon is látszik,hogy túlságosan is bír.. XD éshát engem nemzavar a baromkodása.. :D mert oké h mondott hülyeségeket de nem gondolja komolyan.XD a seggem megfogta,smároltam már vele.. :D ennyit engedek.többet nem:D
2012. febr. 26. 10:10
8/10 A kérdező kommentje:
fuuuh :D mindkettőre vágyok:$ mindkettő tök cuki..és a vagányabb srác max picit azért lenne jobb mert többet tud a kapcsolatokról.:D a félénk nem.:D de a félénkebb (nevezzük x nek ) az meg nagyon imád....és "felnézrám"..:D
2012. febr. 26. 10:12
9/10 anonim válasza:
Hogy te egy milyen hulye vagy mar nemazert...mit kepzelsz magadrol? Remelem a felenknek megjon az esze es talal egy normalis csajt nem teged, a fas.zgyuronak meg mindegy csak legyen kivel menozni...
10/10 A kérdező kommentje:
hallodd!! Választottam és fél éve már a ti általatok "vagánynak" hívott csávóval vagyok,és szeretjük egymást.semmiféle menőzés nem volt..és kiderült a félénknek azért kellettem volna,hogy valakit féltékennyé tegyen VELEM!!
2013. szept. 8. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!