Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 pasi a láthatáron. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 pasi a láthatáron. Mit tegyek? (olvasd el lennt a szitut)

Figyelt kérdés
Nah az van,hogy van egy félénk srác aki járna velem,de vele nem sokra megyek,van egy másik akivel napi szinten tali,és már nagyon nagyon bírom..és ez annyira fura..:) egyszerűen nem akarom elengedni ha menni kell. de az a másik...a félénkebb... őt is nagyon bírom..de az a gond,hogy egy puszit is úgy kell kikönyörögni,de nem akarom ,hogy pl x nek mondom h y kell nekem...de lehet y-nak nem kellek..és ha y -nak mondom nem kellessz mert nekem x kell akkor meg ha neki nem érek semmit...........??!!.. :S mit csináljak?
2012. febr. 26. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Válaszd a félénkebbet mert az sokkal jobban tud szeretni.
2012. febr. 26. 09:54
 2/10 A kérdező kommentje:
az okés..:) de ha meg még "smárolni"se fog velem..akkor..nem jutok vele sokra.:( a másik meg na..:D őőő aztán wá:$ csak tényleg.. mindkettő ugyanolyanjó,ezért szar
2012. febr. 26. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:

velem ugyanez...csak én fiú vagyok...és nálam is volt 1 félénkebb lány,akiből egy puszit is úgy kellett kikönyörögnöm,na én őt raktam sztenderre,mer rájöttem,h nem szeret,vagy legalábbis elegem lett belőle h sose értek vele kapcsolatban semmit.

én a könnyedebb lazább lányt választottam

de persze mivel a te esetedben te vagy a lány,így lehet h nálad másképp lesz

2012. febr. 26. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem a félénkebb,egy az jobban fog szereti és tisztelni,másrészről pedig majd szép lassan meg nyílik előtted és szerintem jobban fog becsülni téged.a másik lehet hogy hamar elfog szállni magától
2012. febr. 26. 10:07
 5/10 A kérdező kommentje:
én tényleg nem tudom mit csináljak.... akkor taláán 2 vel egyszerre tali stb.:( de más nem. :D a félénkebb srác is tényleg rendes..de csak face-n nagy a szája:P xD élőben meg se mer szólítani..én megyek oda hozzá.pl múltkoris kapott egy puszit és elkezdett ugrálni. xd elég gáz szitu volt:D
2012. febr. 26. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te sem látod őket egyforma jónak :) Az írásodból eléggé azt látom, hogy neked a vagányabb srác kell! Csak megerősítést vársz tőlünk. Akkor válaszd a vagányabbat! :)
2012. febr. 26. 10:09
 7/10 A kérdező kommentje:
a másikon is látszik,hogy túlságosan is bír.. XD éshát engem nemzavar a baromkodása.. :D mert oké h mondott hülyeségeket de nem gondolja komolyan.XD a seggem megfogta,smároltam már vele.. :D ennyit engedek.többet nem:D
2012. febr. 26. 10:10
 8/10 A kérdező kommentje:
fuuuh :D mindkettőre vágyok:$ mindkettő tök cuki..és a vagányabb srác max picit azért lenne jobb mert többet tud a kapcsolatokról.:D a félénk nem.:D de a félénkebb (nevezzük x nek ) az meg nagyon imád....és "felnézrám"..:D
2012. febr. 26. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy te egy milyen hulye vagy mar nemazert...mit kepzelsz magadrol? Remelem a felenknek megjon az esze es talal egy normalis csajt nem teged, a fas.zgyuronak meg mindegy csak legyen kivel menozni...
2013. febr. 22. 01:08
 10/10 A kérdező kommentje:
hallodd!! Választottam és fél éve már a ti általatok "vagánynak" hívott csávóval vagyok,és szeretjük egymást.semmiféle menőzés nem volt..és kiderült a félénknek azért kellettem volna,hogy valakit féltékennyé tegyen VELEM!!
2013. szept. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!