Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt hirtelen? (Bővebben lent)
Sziasztok.
Megismertem egy lányt interneten péntek este,elmesélte,hogy csütörtökön ért végett egy hosszú kapcsolata.
Egész szombaton beszélgettünk,még vasárnap délelőtt is,mikor elhívtam egy találkára,délutánra,késve,
de el is jött.
Sokat mesélt,nagyon megigézett a szemével,nagyon megkedveltem,olyan jól éreztem magam,és úgy tűnt ő is.
Vasárnap este is jól beszélgettünk,meg is beszéltünk keddre egy találkát,mert mondta,hogy minden nap este hatig van suliban,de kedden hamarabb elengedik.
Legközelebb kedd este tudtam vele beszélni,de azóta teljesen megváltozott,lenéző lett,le akar rázni,
letörölt a közösségi oldalról,legutóbb azt mondta sok vagyok,idegesítem,de konkrét okot nem mondott azóta sem,pedig bocsánatot kértem,de találkozni,beszélgetni
se akar,kivagyok.
Mi történhetett hirtelen vasárnap után? Mit csináljak?
30/F
A régivel nem jött össze,ezt biztosan tudom.
Én megértő és nyugodt vagyok,mindig megírom neki,hogy mennyire kedvelem,mennyire tetszik,velem jobb lenne,elfelejtetnék vele mindent,de ezeket komolyan gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!