Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy srác tegnap még randira hívott, ma meg már szóba sem áll velem? Mi történt hirtelen?
Figyelt kérdés
Eddig mindig rám írt msn-en, tegnap végre el is hívott egy "randira", aminek az időpontját még nem döntöttük el.
Ma meg már hirtelen rám sem ír.:S Én nem fogok rá írni, mert az utóbbi időkben kb ugyanannyiszor írtam rá, mint ő rám. De akkor most mi van? Mi lesz a randival?:(:(
16/L
2009. júl. 3. 22:16
1/6 anonim válasza:
Lehet találkozott mással avgy megváltoztak az érzései vagy nem ér rá.
Vagy csak nem volt ideje msnen annnyit irni és a randi még áll.
3/6 anonim válasza:
lehet nejm vette észre hogy fent vagy, vagy lehet nincs gépnél... nem kell egyből rosszra gondolni. Amúgy ha ennyire szeretnél vele randizni, szerintem nyugodtan ráírhatsz
4/6 anonim válasza:
Van ismerősöm, aki sírva fakad, ha a szerelme nem ír rá rögtön msn-en. Nem kell úgy kétségbe esni, de ha tudni akarod, a legjobb, ha tőle kérdezed. Lehet, hogy semmi, akkor meg nincs miért pánikolni, ha meg van valami, akkor jobb, ha minél előbb kiderül, nem?
5/6 anonim válasza:
Istenem, most azért mert egy este nem beszéltek?:)
Lehet, hogy most ezt kérdezi ő is magától: 'jajj, vajon miért nem ír rám? már nem is akar találkozni?'
ez butaság. :)
ne gondolj egyből a legrosszabbra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!