Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza egy fiú egy jó csajt? Ez teljesen
érthetetlen!
Figyelt kérdés
A haverom nagyon tetszik az egyik évfolyamtársunknak, aki egy tök jó csak, mind arcra, mind testre. De ő meg elutasította, értitek ezt? Pedig nem csak szerintem jó csaj, hanem úgy évfolyamszinten is a jobbak közt van, és nagyon bejön neki a haverom. Én ezt nem értem...simán megdu*hatná, aztán dobhatná, vagy akár össze is jöhetne vele...még szűz is a csaj.
Elvileg régebben barátok voltak sokáig, és ő "tiszteli annyira, hogy ne játsszon vele és ne csapja be". Szerintetek létezik ilyesmi? Mondjuk a haveromnak se volt még soha csaja, lehet azért nyámnyila...
Dehogy buta XD az egyik legokosabb csaj a suliban, de nem okoskodó.
2013. febr. 22. 05:24
22/29 anonim válasza:
Furcsa neked, hogy létezik az erkölcs, mint olyan? :-)
Jó srác lehet! Maradjon is ilyen örökre!
2013. febr. 22. 06:03
23/29 anonim válasza:
látszik az értelmi (elmaradott) szinted
"Én ezt nem értem...simán megdu*hatná, aztán dobhatná, vagy akár össze is jöhetne vele...még szűz is a csaj. "
2013. febr. 22. 11:16
24/29 anonim válasza:
Hát sztem sok oka lehet.de tudok neked egy jó példát mondani.van egy iszonyú jó pasi haverom.ő mindig azt mondja,hogy "a jó nőkkel csak a gond van "és ahoz képest amien bombázó női lehetnének,mindig szolidabb barátnői voltak ill. van...lehet a haverod igy van ezzel.nyugisabb barátnőre vágyik például akit nem környékeznek meg folyton.stb.de számtalan oka lehet.miért nem kérdezed meg tőle? végülis a haverod.
2013. febr. 22. 17:49
25/29 anonim válasza:
ja és még valami! ilyen stíilus mellett ,ahogy eleve megfogalmaztad és vélekedsz a dologról ne is csodálkozz ,hogy a lehetőség nem neked adatott meg!
2013. febr. 22. 17:56
26/29 anonim válasza:
Nézed lehet h kinézetre állati jó ,de lehet h belül ge ri.anc vagy a személyisége nem valami vonzó. Ha barátok voltak lehet h a barátod tud valami nem túl vonzó személyiség jegyről és ezért (is) utasítja vissza. erre nem gondoltál???
2013. febr. 22. 20:28
27/29 anonim válasza:
te az elb.szott korcs generációd egyik tipikus példánya vagy. egy sz.r senki
2013. febr. 22. 21:31
28/29 anonim válasza:
Biztos meleg a haverod...
2013. febr. 23. 18:49
29/29 anonim válasza:
Lehet, hogy a haverodnak épp más tetszik, sőt az is lehet, hogy éppen nagyon szerelmes valaki másba. Titokban. Minden lehetséges. Amugy szerintem nem mindenkinek számít a külsőség(nekem se), szóval lehet, hogy jó csaj, de neki meg nem az esete!!! amugy meg szerintem sincs sok közöd hozzá!! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!