Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira érthetetlen. Mit csináljak?
járj többet ki a barátaiddal , szerezz új barátokat.
amúgy ha feltennél 1 képet magadró jobban tudnék segíteni..
Nyugi, ráérsz még :) Nekem is 18 évesen volt az első kapcsolatom, de még akkor is kicsit korai volt így visszagondolva. Egyikünk sem volt elég érett, meg ritkán is tudtunk találkozni, hamar vége lett.
Most 20 évesen van egy újabb kapcsolatom, és látom a különbségeket. Ilyen idős fejjel az ember már a családalapítást is valamilyen szinten figyelembe veszi, komoly kapcsolatot próbál létesíteni, ettől pedig meghittebb lesz az egész.
Ilyen idős koromban én is pont úgy éreztem magam, mint te. De hidd el, ráérsz még ;) Most lehet, hogy nem hiszel nekem, de később majd rájössz, hogy igazam volt :)
21L
nekem pl személyesen az a problémám ezzel hogy túl hamar lekötttem az életem.. 16 éves vagyok , és mar több mint 1 éves kapcsolatom van .Őszintén szeretem , de azért bánom hogy nemtudom kiélni magam..
16/f
Ismerős helyzet, bár nekem messze nincs minden haveromnak barátnője, ciki is lenne...
Ha privibe küldesz képet, többet tudnék mondani :)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!