Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza egy fiú egy jó csajt? Ez teljesen érthetetlen!
A haverom nagyon tetszik az egyik évfolyamtársunknak, aki egy tök jó csak, mind arcra, mind testre. De ő meg elutasította, értitek ezt? Pedig nem csak szerintem jó csaj, hanem úgy évfolyamszinten is a jobbak közt van, és nagyon bejön neki a haverom. Én ezt nem értem...simán megdu*hatná, aztán dobhatná, vagy akár össze is jöhetne vele...még szűz is a csaj.
Elvileg régebben barátok voltak sokáig, és ő "tiszteli annyira, hogy ne játsszon vele és ne csapja be". Szerintetek létezik ilyesmi? Mondjuk a haveromnak se volt még soha csaja, lehet azért nyámnyila...
17/F
Ilyet meg nem mondunk.
Mindenki annyiba vesz, amennyinek tartod magad.
Már nem azért, de van, akinek a mai világban is fontos az, hogy bolgo is legyen, nem pedig csupán mások véleménye. A haverod valószínűleg a szerelmét akarja, akármilyen jó csajnak is jön be, és nem lenne vele szívesen, ha tudná, csak mutogatnivalónak tartja magánál meg hogy az egóját növelje, főleg, hogy anno még barátok is voltak. Így legalább fair volt vele és egyenes; ellenkező esetben, ha csak játszadozott volna vele, még jobban összetörte volna a szívét. Nagyon sajnálom a csajt, ha tényleg olyan szép, tuti ne marad pár nélkül, ne féltsd. És inkább vegyél példát a barátodról, hogy nem olyan felszínes, mint Te!
18/L
Hát ahogy itt nyilatkozol, nem sok önbizalmad lehet!
Így nem is lehetsz méltó senkihez, mert ha csak egy csufi kislánnyal állsz le, azért, mert félsz a szépektől, akkor meg sem érdemled őt sem. Ló nincs, jó a szamár elv az gáz.
""tiszteli annyira, hogy ne játsszon vele és ne csapja be"
Ezért. Le a kalappal előtte a mai világban.
Nekem nem csak a korod 17, hanem az iq-d is... Pont az ilyen hülyegyerekek miatt van ennyi sérült nő...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!