Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi gátol a csajozásban?
Munkám.
Vagyis csajozásban nem mert az pofon egyszerűen megy.Csak normális kapcsolatot nem tudok kialakítani
Sok minden egyszerre!
Külső: Kellene kondiznom, a frizurámmal kapcsolatban hoolywoodi színészek képeiről próbálok ihletet meríteni, de kell rajta javítani, kellenek új ruhák, sőt egy egész ruhatár.
Belső: Önbizalomhiány, depresszió, rossz hozzáállás, gyenge jellem, töketlenség, visszautasítástól való félelem.
Szociális helyzet: Nem voltam soha társasági ember, persze jártam el bulikba, barátaim vannak, de kevés, soha nem voltam népszerű, a menő csávók nem fogadtak be, nem lett belőlem alfahím, csendes, visszahúzódó vagyok.
Pénz: Nincs munkám szóval a külsőhöz szükséges változásokra nem telik, úgy tűnik, hogy ebben az országban nem igazán van jövő, szóval nem fogok valami sokat keresni, ez maga után vonja, hogy nem leszek "jó parti", mert se lakás, se kocsi, se drága lóf.szok, stb.
Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ja és a szüzességem meg ULTRA MEGA GÁZ!!! 25 éves vagyok. Ennyi a sztori. Néhány dolgon talán tudok változtatni csak azt nem tudom, hogy elég lesz-e.
19:50-es mindent elmondott, nem tudok mit hozzátenni :D
Jól beszéltél kartárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!