Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nagymellű lányok kellenek a fiúknak?
Más nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem a kisebb, formás mellek tetszenek inkább. Egy hatalmas, aránytalan mell nem jön be igazán.
2013. febr. 20. 13:54
Érdekes, én a nagymellű lányokat nem kedvelem, a szép formás mellű lányokat, jó popsival, annál inkább. 32 F
2013. febr. 20. 14:33
Neee, nem akarom ugyanezt még egyszer!
Csak röviden:
nem, ismétlem: NEM a csöcsöd miatt nem kellesz a férfiaknak.
2013. febr. 20. 14:34
nem azt mondom h nagy melle legyen egy nőnek ink az arany középút .. de láttam olyan lányt aki szép meg minden de semmi melle és ez olyan kiábránditó fius ezért nem tetszik mondjuk egy nagyon jó popóval némileg lehet ellensúlyozni
2013. febr. 20. 15:53
Érdekes nekem pl van egy csomó kis mellû ismerõsöm akinek van barátja és egy csomó olyan nagymellû akinek nincs. Nekem nem is kellene nagy mellû mert szerintem nem szép.
2013. febr. 20. 17:09
Mintha a kérdező meg nem nézne meg mondjuk egy Brad Pittet, vagy akármilyen szépfiút...úgy bírom ezt. :)
2013. febr. 20. 17:52
Kedves Kérdező!
Lenne két észrevételem,ha nem haragszol.Először is:minden sorodból süt a kishitűség.Talán nagyobb önbizalommal több sikered lehetne a szerelemben.A külső mellett ez is egy releváns tényező.
Másodszor pedig:nyilván a nagyobb mellek sok esetben kellemes vizuális élményt nyújtanak,és persze megnézik a férfiak.Ez nem jelenti egyenesen azt,hogy ez alapján választanak,de attól még nézik.tesi megnézed azt,ami a szemednek szép vagy vonzó.
Mindezek mellett egy kicsi,de formás mell is lehet vonzó,kívánatos.Szóval a balszerencséd okait ne a külsődben, a testi adottságaidban,sokkal inkább a hozzáállásodban keresd.Amíg ilyen keserű és pesszimista vagy,szinte taszítani fogod a saját szerencsédet.Ennyi.
2013. febr. 20. 19:28
38/41 A kérdező kommentje:
Már megint az általánosítás. Erről mikor fognak leszokni végre az emberek?
2013. febr. 20. 19:54
Nem tudom mért csak 38%-ot kaptam, innen is látszik hogy milyen trutyi emberek vannak itt.... nehogy föl tegyél több kérdést itt!
2013. febr. 21. 12:29
Kapcsolódó kérdések: