Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit sokan nem tudnak fölfogni!
Az embernek nem feltétlenül csak a saját környezetéből kéne kiindulnia, ha sétálsz az utcán és látsz több nagymellű csajt is sétálni a barátjával kézen fogva, az egy egyszerű véletlen, másnap lehet hogy csak kis mellű csajokat fogsz látni, a barátaikkal, másfelől honnan veszed hogy mindenki a nagy melle miatt jött össze azzal a csajjal? Ezzel én is úgy vagyok, és szerintem sokan mások is, ha tetszik a nő arca, onnantól tök mindegy a mell méret, továbbá olyan srác neked sem kéne szerintem aki csak a mellméreted miatt jönne össze veled, akkor meg miről beszélünk?
23/f
Képet nem küldök senkinek sem, neharagudjatok. Amúgyis ki lett már itt jelentve látom, hogy csúnya vagyok, azért nem kellek vagy egyéb más baj van velem.
Ezt az arc dolgot nem tudom elhinni fiúk, bocsesz, hát látom, hogy nem így van.Nem kell beállítani magatokat ilyen intelligensnek.
Én a kis melleket szeretem! :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!