Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem össze magam, ha nincs barátom és így felkelni sincs kedvem?
First world problem a javából :P
Tehát folyamatosan próbálkoznak nálad sokan? Ettől az emberek nagy része nem lenne levert, még akkor sem, ha mondjuk nem az esetei... erre a depresszióra pedig akkor sem lenne semmi okod, ha nem így lenne.
Nálam is ez van, csak fiú vagyok.
En gem meg a buta és bűnronda csajok találnak meg, egy szép, értelmes, szeximádó lány meg sehol sincs már.
kerdezo: en is sokszor erzek igy, nem tudom milyen szintu nyomik talalnak meg, de ezt kifejthetned hogy milyen pasit keresel.
2-es, te meg hidd el, komoly kapcsolatra nem jo a szeximado lany, mert ha nem vagy ott egybol megcsal, nem kell nekik sok
Tudom milyen ez. Nekem fél év után elmúlt... :/
Jó lenne, ha nem neten próbálnál ismerkedni, hanem a valóságban! :)
Amúgy erőltesd meg magad! Mozdulj ki, sportolj, fáraszd le magad!
Menj el a haverokkal is szórakozni, de ne keress görcsösen valakit, hanem csak érezd jól magad!
Úgy, hogy kibújsz amellől a roh@dt gép mögül.
Tél van hideg van..és??
Kerekedj fel menj úszni lehet menni biciklizni, menj emberek közé sportolj valamit, de nálad a másik nagy gond az h lusta is vagy.
Az ha valaki együtt sajnálkozik vagy pityereg veled, h "neked is rossz jajj nekem is, ugye milyen sz@r?" Ezzel lófacc nincs megoldva.
Fel kell kelni, találni valami elfoglaltságot, ha dolgoznod kéne eltartani magad, főznöd minden nap, és megélned a saját lábadon nem lenne ennyi felesleges időd szomorkodni meg önsajnálatra sem lenne elég időd.
Komolyan mondom , szedd össze magad és fejezd be a hisztit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!