Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A felnőttek miért nézik le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felnőttek miért nézik le a tinédzserek érzéseit?

Figyelt kérdés

Rengeteg felnőttől hallottam már, hogy nem tartják igazinak a tini szerelmet. Mikor például egy fiú szeret egy lányt, legyintenek és azt mondják, "ez csak tiniszerelem". Ha én tini vagyok nem lehetnek igazi érzéseim? Miért nézik ennyire le? Ha a tiniszerelem nem is igazi szerelem, akkor miért van az, hogy egy lányt "szeretek" évek óta? Ha komolytalan, akkor miért tart ilyen sokáig és hogy lehetnek még mindig ugyanolyan mély érzések bennem, ha rá gondolok?

Most akkor a tiniszerelem nem egyenértékű a felnőtt szerelemmel? Mi a véleményed, tapasztalatod?

17/F

2013. febr. 20. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:

mert a tinik isá ltalánositanak és a felnöttek is :)

igy alakult ki ez a hozáállás.

Nem a tiniszerelmekkel van baj ,csak a fiatalo kazt nem hiszik el a felnötteknek, hogy egy "kivülállő" föleg egy tapasztaltabb felnött szemre meg tudja mondani, hogy melyik tini kapcosalt tarthat hosszu ideig. Az ilyen "szerlemekre" legyintenek csak :)

2013. febr. 20. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem ugyan az szerintem. A felnőttek életében nem elég annyi, hogy szerelmes vagyok. Van egy csomó külső tényező, ami befolyásolhatja a dolgokat, problémákat kell együtt megoldani, stb. Amíg az ember tini, addig csak a suli van, a szüleid eltartanak, stb, csak annyi gondod van, hogy jajj korán kell kelni, meg este haza kell érni időbe.
2013. febr. 20. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenézik, csak tisztában vannak azzal, h a kettő teljesen más, másként éli meg az ember. De lehet mély, s amit írsz is. Idővel rájössz Te is. Meg az ember sokat változik/hat, ahogy idősebb lesz, s a felfogása is.

A másik meg ne foglalkozz másokkal, ki mit gondol/mond. Ha Neked így jó, az számít!:)

2013. febr. 20. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy újat mondok, de a felnőttek voltak tinik ... tapasztalatból beszélnek
2013. febr. 20. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem nézik le. Csak annyi, hogy én még nem láttam olyat ahol ez kitart hosszú ideig. Eztán jön az érettségi. Utána ki mit csinál, minden befolyásolja a kapcsolatot. Ja még Te is ezután fog jobban érdeklődni a többi csaj iránt. Ha másik suliba mentek, ha dolgozni, annyi változás van, hogy nem mindig bírják ki a kapcsolatok ezt. Csak ezért mondják. N
2013. febr. 20. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a felnőttek csak önmagukból indulnak ki. Meg aztán sokféle tini is van...
2013. febr. 20. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!