Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felnőttek miért hiszik azt, hogy a tinik nem élvezik a szexet? Hogy csak a pasiknak akarnak megfelelni?
Múltkor olvastam egy kérdésnél, és rengeteg hitték ezt. Olyanokat írtak, hogy ezek a 14-17 éves lányok még csak el sem élveznek, a srácok nem arra törekednek, hogy a lányok is elélvezzenek...
Most komolyan így gondolják? Akiket én ismerem, mind elélvez szex közbe... Köztük én is. Miért gondolják ezt?
Mert a legtöbb tini 2 okból szexel. 1: vagy lefekszik a csávóval, vagy élete nagy szerelme otthagyja, 2: az össze barátnő már volt pasival, ő meg még nem.
De az egész ott kezdődik, hogy egy 14 éves lány agya még nincs megérve a szexre. Az felnőtteknek való, nem pedig tiniknek.
Érdekes, az én baráti körömben egy ember sem ezért szexel.. hanem mert szeretik egymást, vonzódnak egymáshoz :)
Én amikor elvesztettem a szüzességemet (elsőnek az osztályban..), nem dicsekedtem vele, eszem ágában sem volt.
Csak látod te is megint nagy hülyeségeket hiszel, mert tényleg nem ezért fekszenek le egymással.
persze van az a kategória, akik discóban egy koktélért bármit.. De most normálisabb tinikről van szó.
Bírom az ilyen kérdéseket, kérdeztek valamit, azon amikor nem tetszik a válasz, akkor meg elkezditek felsőbbségesen kioktatni a válaszolót...
Ebben az esetben majd olyan 15 év múlva eljutsz arra a szintre, hogy magadtól is megérted, hogy miért mondják ezt a felnőttek...
Én meg azt bírom, hogy ilyenkor jönnek a majd felnősz válaszok.. :)))
Hozzáteszem akkor mostmár, hogy bőven túl vagyok a XXX-en :)
Hát ez: "én baráti körömben egy ember sem ezért szexel.. hanem mert szeretik egymást, vonzódnak egymáshoz :)
Én amikor elvesztettem a szüzességemet (elsőnek az osztályban..)" aztán TÉNYLEG arra utal, hogy túl vagy az xxx-en :))))
Ha majd tényleg túl leszel, akkor tényleg megérted, addigra már máshogy fogsz gondolkozni :))) De hát minek is írom, hiszen te jobban tudod :) Akkor én köszönök csókolomot! Na csókolom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!