Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felnőttek miért hiszik azt, hogy a tinik nem élvezik a szexet? Hogy csak a pasiknak akarnak megfelelni?
Múltkor olvastam egy kérdésnél, és rengeteg hitték ezt. Olyanokat írtak, hogy ezek a 14-17 éves lányok még csak el sem élveznek, a srácok nem arra törekednek, hogy a lányok is elélvezzenek...
Most komolyan így gondolják? Akiket én ismerem, mind elélvez szex közbe... Köztük én is. Miért gondolják ezt?
De igenis érdekel, mert a legjobb barátnőmnek most 15 éves a lánya. Az anyuka nagyon konzervatív, és ilyeneket vág a fejéhez.
Körbekérdeztem a közeli ismerőseimét, hogy ők hogy is voltak ezzel.. És mi sem azért szexeltünk akkoriban, hogy el ne hagyjon a pasink.
"Olyanokat írtak, hogy ezek a 14-17 éves lányok még csak el sem élveznek, a srácok nem arra törekednek, hogy a lányok is elélvezzenek... Akiket én ismerem, mind elélvez szex közbe... Köztük én is."
Ebből nekem abszolút az jön le hogy még te is tini vagy. :) Főleg az utolsó "Köztük én is" mondatból.
Én ehhez nem nagyon tudok tapasztaltan hozzászólni mert én 18 voltam amikor elvesztettem, de szerintem valamennyire igazad van. Kevés az olyan akikről te írsz de biztos hogy vannak. A többség csak azért csinálja hogy ugym. menő legyen.
JA, és a "felnőttek" nem nevezik magukat "felnőttek"-nek.
Ha már felnőttél, akkor már nincs jelentősége...
Én ezt tapasztalatból szoktam mondani. Tényleg nem élvezik. Persze ez partnerfüggő. Én kifogtam egy olyan pasit aki felizgatott és utána nem volt semmi. Nem élvezett el a srác korán, csak egyszerűen nem volt nekem jó. Én meg a hülye fejemmel azt hittem, hogy nekem ez nem megy.
Pedig 6 évvel idősebb volt nálam. Biztosra vettem, hogy én vagyok a hibás.
17 voltam mikor ezekkel a terhekkel új párkapcsolatba kerültem. Addig úgy szexeltem, mintha szájrapuszit adnék. Jól esik, de semmi extra.
A srác akivel összejöttem, korombeli volt (osztálytárs).
Magam is meglepődtem, hogy nem akar egy hét után megdönteni. Se egy hónap után. Már azt hittem meleg, mert gyakorlatilag csak kézenfogva sétáltunk.
Egyszer nagyon csúnyán neki szegeztem a kérdést:
Mi a fenéért nem szexelünk? Nem tartasz szépnek, vagy nem kívánsz?
Soha nem felejtem el amit mondott:
Viccelsz? Mióta ismerlek meg akarlak dönteni! De ki akarom veled élvezni minden odavezető lépcsőfokot!
Éééés kiélveztük. Sétáltunk naplementébe, moziztunk, csókolóztunk, pettingeltünk. Egy év után szeretkeztünk. Életemben akkor szeretkeztem először.
Előre letisztáztam vele, hogy nem tudom élvezni a szexet.
Aha, na persze.
Olyan lábremegtetős orgazmusom volt, hogy jujj...
Azóta is van. Vele.
Két éve a felesége vagyok, a kislányunk egy éves lesz decemberben.
14 éves voltam, amikor elveszítettem a szüzességemet a barátommal, akivel nagyon "hosszú" ideg voltunk együtt, majdnem három hónapig... :) Én se dicsekedtem, élveztem, de most vagyok 22, és van egy párkapcsolatom 3 éve. Na ez az amit igazán élvezek. Amire azt hittem, hogy orgazmus, az semmi nem volt ehhez képest. És tudod, hogy ez mitől más, mitől jobb? Attól, hogy biztonságban érzem magam, hogy tudom, hogy legközelebb is ilyen jó lesz, de ha nem lenne soha többé szex se lenne semmi baj, mert nélküle is megvan minden ami kell, Ő. Az, hogy szerelmes vagyok, nem csak úgy, mint akkor, olyan elsöprően, hanem olyan szépen, nyugodtan, igaziból.
Szóval lehet élvezni a szexet tizennégy évesen is, de ha vársz vele, akkor megtudod, hogy mi az amiért az emberek nagyon szeretik ezt. Nagyon.
Felnőtt szexel.
Felnőttet tisztelik.
Gyerek mit gondol?
Teszem azt, mit felnőtt, leszek majd menő.
Gyerek szexel.
Gyerek lesz menő.
Gyerek továbbadja: szexeltem, lettem menő.
Többi gyerek csinálja ugyanazt.
Gyereknek fontos menőség saját kis társadalmában.
Én magamból indulok ki. 19 éves voltam, amikor először csináltam. Már tök ciki volt, hogy én még szűz vagyok. A srác nagyon béna volt. Aztán jött a duma, hogy ő milyen ügyes, és hogy bennem van a hiba. Pedig nem 14 voltam, de azt mondtam korai volt még. Persze lehet, hogy nem az életkorommal volt a baj, hanem az adott pasival. Utána 2 évig nem is csináltam senkivel. A következő barátomnak mondtam is, hogy ez nekem nem megy. Ő azt mondta, hogy olyan nincs. És igaza lett.
Szóval szerintem egy fiatal fiúnak nincs benne tapasztalata, hogy hogyan kell egy lánynak örömet okozni. Lehet, hogy nem önzőek, de nem tudják hogyan kell pl. sokáig visszatartani. Mert a lánynak azt kell megtanulni, hogy hogyan menjen el minél előbb, a fiúnak meg azt, hogy hogyan tartsa vissza.
Az idősebbek meg nem akarnak 14 éves lányokkal lefeküdni. Ha mégis, akkor szégyelljék magukat. Én mindenesetre nagyon kiakadnék, ha kiderülne, hogy a 14 éves lányom már szexel. Igaz, jelenleg még csak 4 éves, de el sem tudom képzelni.
A köztük én kifejezés ellentmond annak, hogy 30 éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!