Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell izgulnom?
Szòval a pasimmal lassan 1ève vagyok együtt ès mèg semmi nem törtènt, de beszèltünk ròla.
A mùltkor elmondta, hogy pici hòlyagszerû/szemölcsszerû dolgok vannak a makkjànak az aljàn.Azt mondta hogy ez nem betegsèg, de akkor mièrt mondta el? Mind a 2-en szüzek vagyunk szòval nem kaphatott el semmit.
16 l
Akkor egèszsèges?
Megijedtem, miatta is ès azèrt is hàtha elkaptam valamit amikor csòkolòztunk
Kedves Izgulós!
Az az egy év segített abban, hogy megszeressétek egymást és bízzatok egymásban. Esetleg beszélhetnétek arról, hogy menjetek el együtt dermatológiára. A doktorok biztos választ tudnak nektek adni, hogy ebben az esetben ajánlott-e az együttlét avagy sem.
Csak is ezt tudom tanácsolni neked. Te sem szeretnéd, hogy az első együttlét alkalmával egész végig idegeskedj, hogy elkapsz-e valamit. Ilyenkor csak izgulni szabad:) és élvezni:) Valamint, ha rosszul sül el a dolog, lehet, hogy nagyon sokáig ez miatt nem fogod élvezni a szexet.
A pasid azért mondta el, mert bízik benned és készen áll rá, hogy együtt lehessen veled. Persze CSAKIS GUMIVAL. A nem kívánt terhesség csúnya tud lenni. Figyeljetek oda.
Addig is Carpe Diem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!