Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet jelenteni vkit emiatt?
semmilyen modon nem fugg ossze a ket dolog...
az ocsed teherbe ejtette,oke...
abortusz,megtortent,dolog lezarva...
ha valami orvosi muhiba folytan nem lehet tobbe gyermeke a nonek(elofordulhat,de ezt bizonyitani kell,orvosi kivizsgalasok,miezaz...)akkor az orvosi intezmenyt es a kezelo orvost lehet beperelni,muhiba miatt...
de ehhez az ocsednek kb annyi koze van,mint neked vagy a tv macinak...
azért ez nem egészen így van.
Azzal együtt persze, hogy védekeztek (bár öcséd azért húzhatott volna gumit....), és a csaj meg láncolna.
Az, hogy a kérdező védi az öccsét, teljesen normális, és helyes dolog.
Ugyanakkor Nálad is kérdező úgy látom megvan a dilemma, hiszen nem véletlenül írtad le, hogy hazudott neki az öcséd.
Azt még nem írtad le, hogy mi is volt ez a hazugság, de nyilván köze volt ahhoz, hogy a nő végül hajlandó volt az abortuszra. Márpedig egy a "korban" lévő nőnél nyilvánvaló kockázatot rejt egy abortusz - pont azt, amit le is írtál, azaz elvesztheti a lehetőségét a további teherbe esésére.
Itt egy erkölcsi/etikai felelőssége mindenképpen van a testvérednek.
És azt sem hiszem, hogy 100%-ban a nőt kellene hibáztatni, hiszen ahogy írtam az elején, az öcséd is felvehetett volna egy gumit, a terhességben ő is hibás. A gyereket pedig, hogy egyedül nem akarta felvállalni a csaj (persze itt még mindig jó kérdés a hazugság maga) nem meglepő, sem anyagi, sem érzelmi oldalról.
A beperelést talmi ígéretre alapozva gondoltam, bár bizonyítani elég nehéz, főleg, hogy a hazugságvizsgálót úgy tudom nem fogadja el a bíróság bizonyítékként.
Ugyanakkor felmerül bennem, hogyha öcséd is ennyire nehezen gondol párt találni magának, akkor miért is nem akarta annyira a gyereket? (öröklődő betegségre gondolnék mondjuk elsőre, ami miatt abszolút megérteném - csak úgy meg a gumi fel nem vételét nem értem....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!