Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel lehet jelenteni vkit emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel lehet jelenteni vkit emiatt?

Figyelt kérdés
Van egy nő aki terhes lett az öcsém által. A gyereket elvetették, utána az öcsém kilépett a kapcsolatból. Persze a nő foggal-körömmel ragaszkodik a testvéremhez. Becsapva érzi magát mert nem erről volt szó. Az öcsém direkt hazudott neki mert ő NAGYON nem akarta a gyereket és nem is szereti a csajt. A nő most fel akarja jelenti mert h többé nem lehet gyereke... Tehet ilyet? Be se tudja bizonyítani hogy tőle van. Erre azzal jött h ott a hazugságvizsgáló. Ez szerintem biztos nem így megy... Megteheti?

2013. febr. 19. 15:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
*NEM 100%-os
2013. febr. 19. 15:29
 12/18 anonim ***** válasza:
El ne hidd, amit mondanak a többiek, nem jelentheti fel, nem is történt bűncselekmény, sem semmi. És mondom, még ha az öcséd elvállalná, hogy igen, én csináltam a gyereket és nem akartam megtartani, akkor sem terhelné semmiféle felelősség. Mivel NEM Ő DÖNTÖTT!
2013. febr. 19. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyébként honnan a fenéből veszi, hogy meddő?
2013. febr. 19. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Elmehetne, de nem csinálnának semmit. Nem tudja feljelenteni. A másik honnan tudja nem lehet gyereke? Ezt csak szokták mondani. Nekem volt más miatt abortuszom, de utána lett két gyerekem. Szóval nem kell mindent elhinni, hiszen nem bizonyított, ezt orvos sem tudja.
2013. febr. 19. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:

semmilyen modon nem fugg ossze a ket dolog...

az ocsed teherbe ejtette,oke...

abortusz,megtortent,dolog lezarva...

ha valami orvosi muhiba folytan nem lehet tobbe gyermeke a nonek(elofordulhat,de ezt bizonyitani kell,orvosi kivizsgalasok,miezaz...)akkor az orvosi intezmenyt es a kezelo orvost lehet beperelni,muhiba miatt...

de ehhez az ocsednek kb annyi koze van,mint neked vagy a tv macinak...

2013. febr. 19. 17:00
 16/18 okoska31 ***** válasza:

azért ez nem egészen így van.

Azzal együtt persze, hogy védekeztek (bár öcséd azért húzhatott volna gumit....), és a csaj meg láncolna.

Az, hogy a kérdező védi az öccsét, teljesen normális, és helyes dolog.

Ugyanakkor Nálad is kérdező úgy látom megvan a dilemma, hiszen nem véletlenül írtad le, hogy hazudott neki az öcséd.

Azt még nem írtad le, hogy mi is volt ez a hazugság, de nyilván köze volt ahhoz, hogy a nő végül hajlandó volt az abortuszra. Márpedig egy a "korban" lévő nőnél nyilvánvaló kockázatot rejt egy abortusz - pont azt, amit le is írtál, azaz elvesztheti a lehetőségét a további teherbe esésére.

Itt egy erkölcsi/etikai felelőssége mindenképpen van a testvérednek.

És azt sem hiszem, hogy 100%-ban a nőt kellene hibáztatni, hiszen ahogy írtam az elején, az öcséd is felvehetett volna egy gumit, a terhességben ő is hibás. A gyereket pedig, hogy egyedül nem akarta felvállalni a csaj (persze itt még mindig jó kérdés a hazugság maga) nem meglepő, sem anyagi, sem érzelmi oldalról.

A beperelést talmi ígéretre alapozva gondoltam, bár bizonyítani elég nehéz, főleg, hogy a hazugságvizsgálót úgy tudom nem fogadja el a bíróság bizonyítékként.

Ugyanakkor felmerül bennem, hogyha öcséd is ennyire nehezen gondol párt találni magának, akkor miért is nem akarta annyira a gyereket? (öröklődő betegségre gondolnék mondjuk elsőre, ami miatt abszolút megérteném - csak úgy meg a gumi fel nem vételét nem értem....)

2013. febr. 19. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Az ocsedet egyaltalan nem lehet jogilag felelossegre vonni.
2013. febr. 19. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmiféle ígéretre alapozva sem lehet beperelni.
2013. febr. 19. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!