Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet jelenteni vkit emiatt?
2013. febr. 19. 15:18
Megteheti, de a terhelt nem az öcséd, hanem az eü intézmény lehet. A felelősség/felelőtlenség közös.
2013. febr. 19. 15:19
én mondjuk úgy kezdeném, hogy agyonveretném az öcsédet....
azért gondolj bele egy pillanatra, hogy mit is okozott ennek a nőnek.
azt persze nem tudom, hogy az öcséd tudott-e arról, hogy lenne gyerek, ha benne lenne, de azért nem kell félteni, ahogy olvasom (hazudott direkt a nőnek).
igen, akár fel is jelentheti. még ha más indokkal is.
egy bosszúszomjas nő mindenre képes.
és ez esetben még van is némi igaza.... (nem lehet többé gyereke, amit azért vállalt be, hogy megtarthassa az öcsédet, aki köszönettel átverte a palánkon...)
szerintem megteheti, de értelmét nem sokat látom. Nem hiszem, hogy sokat törődnének ezzel.
egyébként inkább beperelheti, mint feljelentheti...
2013. febr. 19. 15:20
#2 vagyok. Az jutott még eszembe, hogy azt is nehéz lenne bizonyítania, hogy meddő lett. Mert ahhoz bizony meg kell dugnia valakinek, valakiknek... az öcséd védőügyvédje ezzel el is meszelné a vádat.
2013. febr. 19. 15:21
Miért tehetné meg? Pisztolyt szegeztek a fejéhez, hogy abortuszra menjen? Ugyan már...
2013. febr. 19. 15:21
az abortusz a csaj sajat dontese volt, ennek kockazatairol tajekoztattak ot a korhazban, innentol semmi feleossege a sracnak.
2013. febr. 19. 15:22
Dehogy jelentheti fel.
Ki talál ki ilyen hülyeségeket?
Senki sem kényszerítette az abortuszra, erről Magyarországon a nő egyedül dönt és minden ezzel járó felelősséget és következményt vállalva megy bele a műtétbe.
És nem az öcséd tette tönkre a nőt. Ő esett teherbe, védekezhetett volna és ő ment abortuszra is.
2013. febr. 19. 15:27
10/18 A kérdező kommentje:
Elhiszem h van aki ezen felháborodik, de nem ismeritek a körülményeket. Az öcsém fitalabb a nő meg ugye korban van...szóval idősebb és nem a legszebb. Ezért mindenárom le akarját magát láncolni valakivel. Az öcsémnek van egy betegsége ami miatt a bőre nem a legszebb. Élvezte a helyzetet hogy vki rajong érte. Spermiciddel védekeztek ami ugye 100%-os védelem... Én azt mondom hogy a csaj is tehet erről. Bele ment...tehát az ő hibája is. Nem kényszerítette erre senki rá. Ez olyan mintha résztveszel egy bankrablásban és a rendőrségnek azt mondod h háát engem erre rábeszéltek... Tudta jól hogy mit kockáztat a csaj..
Kapcsolódó kérdések: