Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán olyan lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán olyan lány aki meg van elégedve magával?

Figyelt kérdés
Ki vagyok akadva mikor a barátnőim mondogatják hogy kövérek, csúnyák..stb miközben nem, de hát sohasem tudom őket meggyőzni. Nem csak a barátnőimet látom hanem egy csomó csajt hogy jajj de csúnya vagyok, kövér. Én mikor mondom hogy megvagyok elégedve magammal, "szépnek" látom magam, mondom hogy nem vagyok kövér és nem érdekel ki mit gondol akkor meg én vagyok a beképzelt.

2013. febr. 19. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én meg vagyok elégedve magammal. A legtöbb aki nyivákol csak azért mondja, hogy hallja az ellenkezőét. Ez a női logika. Rákényszerít, hogy mondd ki azt, amit hallani akar. Persze rákontrázva nyivákol tovább. Én meg vagyok elégedve magammal, és egyáltalán nem érdekel, mások mit gondolnak rólam. A béna "hűű, de jól nézel ki, akarsz ismerkedni?" ugyanúgy elmegy a fülem mellett, mint a "jaaj, borzasztó sovány vagy". Mert nem érdekel, és nem engedem, hogy mások véleménye befolyásolja azt, hogy mennyire szeretem és fogadom el magamat.
2013. febr. 19. 14:10
 12/13 anonim válasza:

a #3-mas válaszoló miatt jut eszembe :

Én is ismerek olyan lányokat, sőt, egyik legjobb barátnőm, aki szándékosan 'nyivákol' miközbe tudja hogy jó alakja van és szép.

viszont én totál más kategóriába tartozok. sajnos ezen még változtatni sem tudok... nekem konkrétan nem az arcommal van problémám(tök átlagos, nem csúnya de nem is modell arc:D)

a testem az,ami nem felel meg. vékony vagyok, nincs mellem, fenekem meg mégannyira sem. és ezek ellen nem tudok semmit sme tenni. probáltam már mindenféle edzést,tornát,és egyszerűen nem sikerül a formás popsi :D hízni meg szintúgy nem tudok. genetika,egész család ilyen. sajnos.

2013. febr. 19. 18:30
 13/13 anonim válasza:
nem és szerintem sosem leszek,lehet,hogy mások állandóan dicsérnek,én mindig csak azt látom magamban ami rossz,és ha megyek az utcán mindig azt figyelem,hogy ki miben van,hogy mennyivel szebb,jobb. mindig ez van. egyszerűen már megszoktam, hogy piszkálnak,és most, hogy teljesen megváltoztam külsőleg,nem érdekel,hogy ki mit mondd,magamban úgy is tudom,hogy sosem lehetek olyan mint amit képzelek. 15/L
2013. febr. 20. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!