Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán olyan lány aki meg van elégedve magával?
Rossz emberekkel barátkozol.
Mi is szoktunk ilyesmiről beszélni a barátnőimmel, de mindenki teljesen reálisan látja magát. És fel sem merül, hogy ha amelyikük bombanő, azt mondja, hogy ő bombanő, azt beképzeltnek tartsuk. Hiszen igaza van :)
én meg vagyok magammal elégedve... mások nincsenek velem.
szerintük beképzelt vagyok, mert nem mondogatom folyton hogy "jaj hát nem is vagyok szép, csúnya vagyok" - de minek álszentkedjek, átlagosnak érzem magam, de ettől függetlenül még tök elvagyok a külsőmmel és nem fogom magam "fikázni" csak hogy szerénynek, cukimukinak tartsanak mások.
Ebben azért van egy jó adag magyar mentalitás is, miszerint kb akkor vagy tisztességes eleme a társadalomnak, ha panaszkodsz. Egyszerűen eleve abban nőnek fel a nők, hogy nem szabad elégedettnek lenni, hiszen a náluk jobban kinéző nők is panaszkodnak állandóan. Ez abból látszik legjobban, hogy a nők 99%-a nagyobb mellet szeretne, akinek nagy van, az kisebbet.
Találkoztam már nem egy olyannal is, akin látszott, hogy tetszik magának, csak élvezi, hogy fényezik. Bőséges férfitársaságban elenged egy-két búsuló megjegyzést, aztán élvezi a középponti szerepet és fürdőzik a pasik bókjaiban, akik szeretnék meggyőzni arról, amit ő is nagyon jól tud. Ez a típus sokkal idegesítőbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!