Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán olyan lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán olyan lány aki meg van elégedve magával?

Figyelt kérdés
Ki vagyok akadva mikor a barátnőim mondogatják hogy kövérek, csúnyák..stb miközben nem, de hát sohasem tudom őket meggyőzni. Nem csak a barátnőimet látom hanem egy csomó csajt hogy jajj de csúnya vagyok, kövér. Én mikor mondom hogy megvagyok elégedve magammal, "szépnek" látom magam, mondom hogy nem vagyok kövér és nem érdekel ki mit gondol akkor meg én vagyok a beképzelt.

2013. febr. 19. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nincs
2013. febr. 19. 13:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Rossz emberekkel barátkozol.

Mi is szoktunk ilyesmiről beszélni a barátnőimmel, de mindenki teljesen reálisan látja magát. És fel sem merül, hogy ha amelyikük bombanő, azt mondja, hogy ő bombanő, azt beképzeltnek tartsuk. Hiszen igaza van :)

2013. febr. 19. 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

én meg vagyok magammal elégedve... mások nincsenek velem.

szerintük beképzelt vagyok, mert nem mondogatom folyton hogy "jaj hát nem is vagyok szép, csúnya vagyok" - de minek álszentkedjek, átlagosnak érzem magam, de ettől függetlenül még tök elvagyok a külsőmmel és nem fogom magam "fikázni" csak hogy szerénynek, cukimukinak tartsanak mások.

2013. febr. 19. 13:38
 4/13 anonim ***** válasza:
nincs.. aki azt mondja h semmi baja nincs magával az hazudik:)
2013. febr. 19. 13:39
 5/13 A kérdező kommentje:
szerintem van, amúgy igazából szerintem tök felesleges azon görcsölni hogy jajj nézd ez milyen szép az milyen csúnya, én nem vagyok szép... sorolhatnám. Engem nem érdekel hogy néznek ki mások ki mit gondol :D
2013. febr. 19. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Én pl egyáltalán nem azért mondogatom a hibáim, h 'cukimukinak' tartsanak hanem mert LÉTEZNEK és kurv@rossz együttélni velük;) üzenem ezt azoknak akik tökéletesnek tartják magukat és álszentezik az olyan lányokat mint én. (ja és senki ne írja h változtassak, amin nem lehet, köszi)
2013. febr. 19. 13:43
 7/13 A kérdező kommentje:
de a változtatsz is rajta nem biztos hogy boldogabb leszel. pl.: mikor én 10-12 kg-al nehezebb voltam, akkor is boldog voltam
2013. febr. 19. 13:46
 8/13 A kérdező kommentje:
amúgy manapság szinte mindenem lehet változtatni
2013. febr. 19. 13:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Rossz emberekkel találkozol, az hogy ők elégedetlenek magukkal az az ő dolguk, s az ilyenek azért tartják beképzeltnek a másikat mert van önértékelése, helyén van az önbizalma, hol ott így kéne működnie minden embernek, de sajnos egyre több ebbe az országban a negatív s irigy ember. én special megvagyok elégedve s leszarom ki mit gondol, az egészséges önbizalom, nem beképzeltség, de miért ne legyek tisztában az adottságaimmal,képességeimmel belsőmmel külsőmmel? Az embernek szeretnie kell önmagát, mert ha már ezt adta az Isten akkor azt tudnunk kell viselni s élni vele.
2013. febr. 19. 14:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Ebben azért van egy jó adag magyar mentalitás is, miszerint kb akkor vagy tisztességes eleme a társadalomnak, ha panaszkodsz. Egyszerűen eleve abban nőnek fel a nők, hogy nem szabad elégedettnek lenni, hiszen a náluk jobban kinéző nők is panaszkodnak állandóan. Ez abból látszik legjobban, hogy a nők 99%-a nagyobb mellet szeretne, akinek nagy van, az kisebbet.

Találkoztam már nem egy olyannal is, akin látszott, hogy tetszik magának, csak élvezi, hogy fényezik. Bőséges férfitársaságban elenged egy-két búsuló megjegyzést, aztán élvezi a középponti szerepet és fürdőzik a pasik bókjaiban, akik szeretnék meggyőzni arról, amit ő is nagyon jól tud. Ez a típus sokkal idegesítőbb...

2013. febr. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!