Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9/10-es,egyaltalan nem normalis dolog,hogy felnott emberek mesztelenul maszkalnak egymas elott csaladon belul.
Fuj,b.szki.
Persze, fúj. Sajnállak.
Itt meg nem mérvadó, ki mit mond, a magyar társadalom még 1989-hez képest is visszafelé halad gondolkodásmódban. A bigottság, a prüdéria, a rosszul értelmezett konzervativizmus, álszentség és képmutatás jellemző, és ami szomorú, hogy az egyre fiatalabb generációkra, akik amúgy fészbúkon meg szexuális felhangú, kihívó pózokban mutatkoznak. Na, az az egészségtelen, nem az, hogy egy gyerek látja az apja f.rkát. Nem Svédország felé haladunk mentalitásban, hanem az arabokhoz. Vagy a 19. századi Angliához.
En sajnallak teged,hogy ilyen aberalt vagy.
NEM EGESZSEGES,ha felnott emberek puceran jarkalnak egymas elott,ha csaladtagok.
Ez nem pruderia.
Ilyet senki nem csinal,b.szki.Ne mar.
Szerinted normalis az,ha tinedzserek-fiu es lany,anyuka,apuka,nagypapa,nagymama puceran maszkalnak egymas elott?
Ez mar beteges.
Ahány ház annyi szokás.
Szerintem sem túl normális ha direkt úgy szaladgálnak otthon. Nyilván az egymás előtt öltözés még belefér. Mi nem meztelenkedtünk otthon. Valószínüleg a szüleimmel sem meztelenkedtek az ő nagyszüleik. És én sem fogok a gyermekeimmel egy bizonyos kor után.
De amúgy meg nem érdekel hogy vannak akik pucérkodnak otthon :) csak ne oktassák ki azokat, akik meg nem.
Na idefigyelj, te korlátolt elme:
1. NEM EGESZSEGES,ha felnott emberek puceran jarkalnak egymas elott,ha csaladtagok.
Mi az, hogy nem egészséges? Normális vagy? Kérdezz már meg egy pszichológust vagy szexuálpszichológust erről! Kiröhög b.zmeg! Ez nem aberráció meg perverzió! Nálad ez egyenértékű az utcán magamutogatós szatírkodással vagy a pedofíliával? Az eszem megáll. És akkor a fél világ szexuálpszichológiailag beteg? Elképesztő ez a sötét középkor ami az agyakban van. Gratulálok a szüleidnek a neveltetésedhez.
2. Ilyet senki nem csinal,b.szki.Ne mar.
Nem? Senki nem csinál? Erre nincs jobb szó, mint hogy hazudsz. De legalábbis nagyon el vagy tévedve.
3. Szerinted normalis az,ha tinedzserek-fiu es lany,anyuka,apuka,nagypapa,nagymama puceran maszkalnak egymas elott? Ez mar beteges.
Nem beteges! A te gondolkodásod beteges! Uszodában pl. hogy öltözöl-vetkőzöl együtt anyáddal/apáddal? Elfordultok egymás elől? Ott ahol amúgy is azonos neműek jönnek-mennek, öltöznek tusolnak? Agyam eldobom, komolyan. Húzzál burkát, légy boldog, cseszed, és vigyázz, ha gyereked lesz, csak mackónaciban meg otthonkában lásson! Nem tudom, ha nő vagy, a szoptatást hogy fogod megoldani, látni fogja a cicid! Idiot.
Kérdező:
Nem arról beszélek, hogy valaki direkt a gyerekei előtt folyton meztelen lófrál otthon, hanem fürdésnél, öltözésnél csak nem takargatjuk már magunkat meg üvöltjük le a fejét a gyereknek, ha benyit... Pont így plántáljuk belé a meztelenséggel kapcsolatos ellenkezést, prüdériát, szorongást, hogy az valami bűnös dolog, és a testünket szégyellni kell. Már rég fanszőröm volt, amikor kempingben együtt tusoltam az apámmal, pl. mert kevés volt a melegvíz, és takarékoskodni kellett, és semmi baj a lelkemmel.
Egyébként is, oldja már föl valaki ezt az ellentétet: foci után tizensok vadidegen pasi együtt öltözik, tusol, látja a másik bréjét, de az milyen dolog már, hogy én látom az apámét, ő meg az enyémet? Pfff.
1. Ennek a beszlgetésnek szerintem nyissatok egy másik kérdést.
2. Fogadd már el RIAH kérlek, hogy mások máshogy nevelkedtek, te meg megint máshogy. Hogy mi a norma az szerintem közösség és kultúra függő. Nálatok ez volt a normális, nálunk megint más, és náluk meg megint más. Ez van. De azárt más nem hü.lye mert te másban nőttél fel.
Ez olyan mintha meg akarnád győzni a paradicsomfóbiásat arról hogy márpedig a paradicsom a legfinomabb gyümölcs.
Nem tudom a nemed de feltételezem hogy fiú vagy. Mert én nő létemre pl kamasz koromban tuti nem fürödtem volna együtt az apámmal... anyámmal egy uszodában simán, nyilván.. meg ott ugye mások is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!