Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időmnek kell eltelnie ahhoz, hogy tényleg kiheverjünk egy csalódást?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor érztem már úgy, hogy már jól vagyok, nem érdekel, és ezt komolyan is gondoltam. Azt hittem, hogy már nem fűz hozzá semmi. Mégis, a gyengébb napjaimon akár egy szó, vagy emlék is képes padlóra küldeni. Főleg, hogy annyira üres vagyok. Hiányzik az az érzés... Mi segíthet még? Köszönöm a válaszokat. U.I.: Tényleg szerettem, ebben volt minden energiám. De ez mostmár nekem is sok...2013. febr. 18. 21:17
1/8 A kérdező kommentje:
*bocs, időnek-et akartam írni
2013. febr. 18. 21:18
2/8 italy-ronald válasza:
sok idő.
és kéne keresni valakit, akivel boldog lennél
3/8 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék ,hogy meddig tarthat kiszeretni valakiből .
4/8 anonim válasza:
Az attól függ én 10 évig piáztam nem segített de már lassan 6 éve no alkohol,így visszagondolva lehet hogy olcsóbban megúsztam volna egy "idegcsősszel).De néha még mindig álmodok vele.
5/8 anonim válasza:
O.o sajnálom h csalódtál^^
Én úgy tudom, hogy kb az együttöltött idő fele kiheverni az ilyesmit. Lehet h hülyeség, de nálam és ismerősöméknél is igaz volt.
6/8 anonim válasza:
Nekem 2 éve tart, szintén ugyan ezek a tünetek. Nagyon egyszerü mondani keress valakit de ez nem mindenkinek megy könnyen. Főleg ilyen helyzetben.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. az a helyzet, hogy összejöhetett volna a dolog azóta mással is, és gondoltam is rá, hogy talán könnyebb lenne, ha beleszeretnék másba, volt is egy csók, de azt hiszem csak azért, mert menekülni akartam a fájdalomtól. De végül nem történt semmi, mert feleszméltem, és rájöttem, hogy megint őt keresem abban a fiúban is, és róla fantáziálgatok... nem jó ez így... dehát idővel, gondolom, majdcsak sikerül.. első szerelem volt.
2013. febr. 18. 21:27
8/8 anonim válasza:
általában attól függ meddig voltál vele
év/hónap
pl 3 évet 3 hónapig
3 hónapot 3 nap alatt ki lehet heverni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!