Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódást okoznék neki, ha elmondanám, hogy szerelmes vagyok belé?
Akkor szedjük darabokra:
-sokkal idősebb -> karakterfüggő de valószínűleg hitetlenkedne és ezért zavarba jönne
-foglalt -> valószínűleg házasság, megint csak karakterfüggő de kevesen vannak akik "idősebb korban" a biztos házasságot megtörnék főleg egy különösen veszélyes szakmai flörttel, főleg egy sokkal fiatalabb nővel
-szakmai jelleg -> különösen veszélyes, ha állandó közös munka akkor nagyon veszélyes már csak a külvilág miatt is, neki ez gáz lehet nagyon durván
Mindent egybevetve megint csak karakterfüggő, hogy csalódna-e, mert ez a kapcsolat milyenségétől függ. Ha tipikus gondoskodó apa-tanár szerű figura akkor jó eséllyel csalódna, ha a vicces, laza fajta akkor tetszene neki viszont ez nem jelenti, hogy kevésbé elvhű ember vagy, hogy belemenne.
Egyébként szerintem a legrosszabb hozzáállás, hogy egyből szerelemmel akarod letámadni őt, max arra jó, hogy ha csak megdugni akarna amúgy is akkor ezzel aztán tényleg elijeszted és megóvod magad egy kihasználástól. De amúgy sem jó, mert még mindig nem tudod, hogy amúgy hogyan tekint rád és mit hozhatnál ki ebből. Mindenképp ki kell először derítened, hogy hogyan tekint rád és ha elengedi a vágyait akkor hogyan áll hozzád. Flörtölj vele egy kicsit de csak viccesen, aztán ha felveszi a fonalat akkor mehetsz tovább de ez egy idegőrlő türelemjáték. Én mindenesetre óva intenélek egy ilyen dologtól. Tekintve, hogy sokkal idősebb és foglalt ez hatalmas drámába torkollik még akkor is ha te kerülsz ki győztesként és elviszed a vén csatalovat, de akkor is ha veszítesz. Abba is gondolj bele, hogy ha elutasítana milyen lenne utána a viszonyotok, hogyan dolgoznád fel és tudnál-e a jelenlegi helyeden maradni szakmai szempontból vagy miatta fel kellene adnod a jelenlegi helyedet. De tényleg nem ajánlom az ilyen dolgokat, és ha sokkal idősebb elgondolkodnék azon, hogy vajon mit is jelent ő számodra. Természetesen perifériára kerül az apakomplexus, különböző rejtett lelki sérelmek és ezek célja, kompenzálás a nem tudom mivel, stb. Remélem gondolkodásra bírtalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!