Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lehet heverni a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet heverni a szerelmi csalódást?

Figyelt kérdés
Nem kellettem a srácnak, igazából a mai napig nem tudom, hgy csak szórakozott velem, vagy komolyan gondolta.Azóta ő boldog, én meg még szeretem.Nincs nekem senkim most, nem találok, nagyon nehéz, mert a legtöbb pasinak van csaja, akinek meg nincs, az csak a szexre hajt.Néha kétségbe is esek emiatt, hogy nem lesz senkim, meg azért is, hogy tudok e még szerelmes lenni.El fog ez múlni? Vagy mit tegyek? Mindennap harcolok ellene, próbálok pozitív lenni, de mikor látom, hogy szinte mind pasi foglalt, vagy egyértelműen megmondják, hogy most kapcsolatot semmiképp se akarnak, elkeseredem.
2012. júl. 28. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:

simán :)

"Mindennap harcolok ellene, próbálok pozitív lenni,"

ez jóó :)

ezt kell csinálni :) és NE keseredj el. ha 100x esel el, 100x kell felállni, de ha eluralkodik rajtad az elkeseredettség, nem fog sikerülni

2012. júl. 28. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, valaki mellett!
2012. júl. 28. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. így lehet társfüggővé válni
2012. júl. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!