Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl a szerelmi csalódást?
"Szerelmet csak szerelem gyógyít.
nagy igazság!! keress valaki mást
Nem könnyű...Nekem még nem volt egy komoly kapcsolatom se, szóval nem csalódtam senkiben. De a barátnőm igen, aki 15 éves és 4 barátja volt eddig. Az elsőben nagyot csalódott, mert ő vette el a szüzességét 13 évesen... Neki sok idő kellett, hogy elfelejtse a történteket. De sikerült neki. Azt tudom neked tanácsolni, hogy gondolj valami másra, járj el a barátokkal és kapcsolódj ki. A lényeg az, hogy minél kevesebbet gondolj rá. Tudom, mondani könnyű...de próbáld meg.
És mit tett veled az illető? Megcsalt vagy mi?
16/L
nagyon nehéz, de sokan túlélték már. csak közhelyekkel tudnék válaszolni, ezért inkább azt mondom, próbáld meg elterelni a gondolataidat, találkozz barátokkal, sétálj sokat. és minél kevesebbet gondolni rá!
ez alegnehezebb, de az idő múlásával enyhülni fog a fájdalom, meglátod!
kitartást neked, és nagyon sok erőt. és vigyázz a lelkedre nagyon!
szükséges kellékek:
- 1 baseballütő
- 1 üveg tequila , citrom+só
- 1 doboz cigi
- 1 barátnő , hogy ne légy egyedül
- 1 csajos buli csak csajok
- 1 hazafelé egy szemeteskuka amit darabokra versz a baseballütővel,
- 1 tescos szatyor amibe belehánysz ha kell
- 1 és odahaza egy puha ágyikó!
a negyediknek BIG LIKE!!
a harmadik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!