Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez beteges rajongásnak minősül? Vagy nektek nem lenne probléma egy ilyen lány?
A szerelem fellángolás. A szeretet örök. Mert ha én szeretek valakit, annak alapja van. Márpedig egy alap amiután felépült, nem lebontható. És mivel a szeretet örökre szól, ezért feltétel nélküli. Én ha szeretek valakit jó érzés gondolni arra,
hogy az ő cuccait tartom a kezemben,
hogy az ő kedvenc ételét eszem,
hogy az ő árnyékával takarózom éjszaka (ha nincs velem).
Szeretem elképzelni, hogy itt van, mert a közelsége mindennél nagyobb megnyugvást nyújt. Ezért sokszor eljátszok a képzeletemmel, amikor vele akarok lenni, vagy nem akarok egyedül ágyba bújni.
A tárgyait szeretem nézegetni, kiváltképp az ajándékait, mert az ajándékokból szép emlékeket eleveníthetek fel. Őrzöm magamban a Szépség, és az Öröm lángját. A szeretetben meglelem a boldogságot és az üdvösséget.
Ha szerettem munkát ad ki kezei közül előttem az ő alkotása szent és ragyogó. Én vagyok a legnagyobb rajongó. Büszke vagyok mind a munkásságára, mind pedig a személyiségére, és ha adódik rá alkalom eme büszkeséget nem tartom magamban.
:D
Nem próbálkoztál még az írással?:D
Amúgy majd jön valaki, akivel rájössz, hogy a szerelem nem ennyire "fennkölt" dolog, de pont az a jó benne, hogy "egyszerű".:)
"maga az üdvösség"
Ne haragudj, tényleg ne, de feldobtad az estémet.:D
Nem beteges.:D
Én örülnék egy ilyen Nőnek, aki magamért szeret.:)
Én is kicsit ilyen vagyok... :)
Úgyhogy persze én is félek, hogy kicsit túlzásba vinném. Sajnos most nincs kit elárasztanom a hülyeségeimmel :/
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!