Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy tanár (41 ffi) ha rájött, hogy egy diákja (17Lány) beleszeretett?
Mi is ragerjedtunk egymasra az angol tanarommal kozepsuli negyedikben.
Ot kaptuk meg utolso evre,masik sulibol jott tanitani.
Az elso pillanattol bejottunk egymasnak,aztan ment a folyamatos flortoles,,,veletlen erintesek",celozgatasok.
Ket honap utan osszejottunk.O kezdemenyezte a viszonyt.
Suli utan elmentunk egy kavezoba,ahol megtortent az elso csok.
Aztan mondta,hogy hazavisz.
Megkerdeztem,hogy hozza vagy hozzam megyunk kacer tekintettel.Ebbol levagta,hogy szabad a palya.
Aztan meg az utoban megkerdezte,hogy tenyleg akarom-e,hogy felmenjuk hozza.
Mondtam,hogy igen.Es megkerdeztem,hogy o akarja-e.Mondta,hogy mindennel jobban vagyik ra.
Ma is elenken el a fejemben,ahogy osszejottunk.
Azontul folyton egymasra voltunk kattanva,es nehezebn birtuk ki,hogy ne masszunk egymasra az ora kozepen.
19L
#11/12-es valaszolo vagyok,
Neked mik a szandekaid a lannyal?
Komolyan erdekel?
El tudnal vele kepzelni egy komoly kapcsolatot?
Vagy csak szexualis vonzalmat erzel iranta,es lyukra jatszol?
Mi alapjan gondolod,hogy a lany beled szeretett?
Nem lehet,hogy csak szimolan nagyon tetszel neki?
Egyebkent,ha tenyleg latod rajta,hogy benne lenne a dologban,akkor,tedd meg te az elso lepest.Ugyis levagod a jelzesekbol,amiket kuld feled,hogy mikor jott el a megfelelo pillanat.
A lany nem biztos,hogy merni fog kozvetlenul kezdemenyezni,de kozvetve biztosan.
Es ha o valoban szerelmes beled,es ez nemcsak testi vonzodas,akkor ne hasznald ki az erzeseit,hogy levarrhasd,ha te nem akarsz tole semmi komolyat.
Szoval,nem art elore tisztazni a szandekaitokat egymassal,mielott barmi tortenne koztetek.
Es vedd szamitasba azt is,hogy kelloen erett es intelligens-e a lany ahhoz,hogy kesobb ne hozzon teged kellemetlen helyzetbe masok elott.
Tisztazzatok,hogy mit vartok egymastol.
19L
Ja,es ha ez egy kislany gyerekes rajongasa feled,akkor nem kene komolyan venned,mert neki serulhet a pici lelke,teged meg kirugnak es megszolnak miatta.
Te tudod,hogy mennyire erett,realita es komoly a lany gondolkodasa.
Ha kepesek vagytok ertelmes emberek modjara tisztazni a dolgokat,es fenntartani egy viszonyt,akkor mindketten jol fogjatok erezni magatokat.
De ha elteroek a vagyak,a hozzaallas es a prioritasok,akkor nem erdemes belekezdeni,mert kiszurtok egymassal es magatokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!