Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák kapcsolatnál a tanárnak, vagy a diáknak kell először lépnie?
Suli kezdete óta szerelmes vagyok az egyik tanároba, és szeretném, ha a ballagás után kialakulna valami.
Igazából szerintem úgy illene, hogy a férfi kezdeményezzen, de ebben a helyzetben azt olvastam, hogy a diáknak kell "felkínálkozni". És ezt egy lány hogy teheti meg úgy, hogy ne legyen közönséges, és érezhető legyen, hogy komolyan gondolja?
Kérlek, próbáljatok meg ítélkezés nélkül válaszolni, nem én akartam egy tanárba beleszeretni, és már olyan régóta emészt a dolog, gondoltam, megpróbálom, és ki tudja.
18/L és 32/F
kérsz tőle magán órákat.
Kitartást. Egyszer neked is lesz normális pasid :)
Anyádéknak kéne lépnie és beledobni téged a legközelebbi folyóba.
Ne legyél már szerelmes a tanárba. Legyél szerelmes másba. Ok, hogy a kis érzéseidet nem tudod kontrollálni, de sztem 1-2 atyai pofon után már jobban menne. Hihetetlen hogy el vannak engedve a mai lányok. És még a fiukra mondják, hogy a farkuk vezérli öket.
Első! Nem szeretnék tőle magánórákat kérni, meg nincs is olyan indokom, ami miatt szükségem lenne rájuk. :) És szerintem az, hogy tanár, nem jelenti azt, hogy vele nem kaphatnék egy "normális pasit"..
Második! Köszönöm, én is hasonlóan gondoltam. :)
Harmadik! Szerintem az, hogy évek óta szerelmes vagyok egyetlen férfiba, és senki másra rá sem nézek, elég messze van az általad írt hasonlattól. :) És nem én döntöttem el, hogy "na jó, akkor most a tanárba fogok belezúgni!"..
Úgyis van. Teljesen reális hogy kockára teszi majd ezért az állását :D
Szépek a lányregények ahol tényleg ez történik, de nem a valóságban!
Nincs minek zavarnia, egyikről sincs szó.
Valaki megpróbálhatna érdemben is válaszolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!