Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák kapcsolatnál a tanárnak, vagy a diáknak kell először lépnie?
Suli kezdete óta szerelmes vagyok az egyik tanároba, és szeretném, ha a ballagás után kialakulna valami.
Igazából szerintem úgy illene, hogy a férfi kezdeményezzen, de ebben a helyzetben azt olvastam, hogy a diáknak kell "felkínálkozni". És ezt egy lány hogy teheti meg úgy, hogy ne legyen közönséges, és érezhető legyen, hogy komolyan gondolja?
Kérlek, próbáljatok meg ítélkezés nélkül válaszolni, nem én akartam egy tanárba beleszeretni, és már olyan régóta emészt a dolog, gondoltam, megpróbálom, és ki tudja.
18/L és 32/F
érdekes ez...azt mondod más nőknek nem kelti fel a figyelmét, csak neked? Az a probléma, hogy azért kelti fel a te figyelmedet, mert jopasi. És ha jopasi akkor a többi lánynak is kell...amikor én voltam gimis, akkor is egy ilyen joképü, férfias tanár volt az, akinek barátnöje lett az egyik tanitványa...csak épp osztályfönök volt egy másik osztályban, és ott is megdugott két lányt. Az én osztályomból is beprobálkozott egy lánynál. Egy buli után felajánlotta hogy hazaviszi, féluton megállt, és bejelentette, hogy dugni akar a lánnyal, akinek amugy barátja volt.
gondolom egy kopasz, vézna, gyengehangu fizikatanárba nem lettél volna szerelmes. Szóval te csak egy....
Nyugodtan fejezd be, eddig sem fogtad vissza magad.
Inkább az érdekes, amit te mondasz. Hogy minden rálátás nélkül ennyire tudod, miért szeretem. Képzeld, ha csak arról lenne szó, hogy helyes, férfias, akkor egész biztos, hogy mást is találtam volna, aki megfelel a "kritériumoknak". Azt, hogy neked ilyen tanárod volt, nagyon sajnálom. Az én tanárom viszont a diákokkal órán kívül semmilyen formában nem érintkezik, nem áll le velük a folyosókon, nem megy oda hozzájuk a buszmegállóban, és pláne nem ajánlgatja ilyen szándékkal, hogy hazaviszi őket. Ezért is tettem fel a kérdést, mert ebben a helyzetben úgy érzem, nekem kell kezdeményeznem, ha akarok valamit.
Igazán nem értem, hogy ez miért fontos, de...
Nálam alig magasabb, nem kigyúrt, de szép izmai vannak, helyes (én annak találom), nem szőrös, világos bőrű, a kiállása változó, órákon magabiztos, erős, de amúgy meg inkább kedves, udvarias, picit visszahúzódó.
Boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!